Košarica Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Na božič dokumentarec o papežu Frančišku na Netflixu [VIDEO]

Mojca Masterl Štefanič
Za vas piše:
Mojca Masterl Štefanič
Objava: 24. 12. 2021 / 11:49
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 24.12.2021 / 12:12
Ustavi predvajanje Ustavi predvajanje

Na božič dokumentarec o papežu Frančišku na Netflixu [VIDEO]

Na božič dokumentarec o papežu Frančišku na Netflixu [VIDEO]
Televizijska mreža Netflix bo jutri, na božič, začela predvajati novo dokumentarno serijo o papežu Frančišku z naslovom »Stories of a Generation con Papa Francesco« (Zgodbe generacije s papežem Frančiškom).


Za projekt sta odgovorna italijanska televizijska producentka Simona Ercolani in papežev zaupnik jezuit p. Antonio Spadaro, sveti oče pa v njem govori o svojih življenjskih izkušnjah in sožitju med generacijami.

Sveti oče v dokumentarcu govori o svojih življenjskih izkušnjah in sožitju med generacijami.

V seriji so štiri oddaje z naslovi »Ljubezen«, »Sanje«, »Boji« in »Delo«. V njih nastopajo možje in žene, starejši od 70 let, ki se z mladimi filmskimi ustvarjalci, mlajšimi od 30 let, pogovarjajo o splošnih življenjskih vprašanjih. Med drugim so pred kamero nastopili ameriški filmski režiser Martin Scorsese, britanska primatologinja, etologinja in antropologinja Jane Goodall in argentinska borka za človekove pravice Estela Barnes de Carlotto.

Serijo so prvič prikazali na filmskem festivalu Rome Film Fest med 14. in 24. oktobrom, od jutri naprej pa bo na ogled tudi na televizijskem kanalu Netflix.

FOTO: YouTube/zajem zaslona

Nalaganje
Nazaj na vrh