Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Okrepimo molitev za svet – molimo z Magnificatom

Za vas piše:
Barbara Kastelec
Objava: 03. 03. 2022 / 07:11
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 03.03.2022 / 07:21
Ustavi predvajanje Nalaganje
Okrepimo molitev za svet – molimo z Magnificatom
Z revijo Magnificat smo se na klic k molitvi za mir odzvali z brezplačnim dostopom do spletne izdaje naše revije v mesecu marcu.

Okrepimo molitev za svet – molimo z Magnificatom

V post smo vstopili v nemirnem času. Na pepelnično sredo smo bili katoličani po vsem svetu vabljeni k molitvi za mir. Z revijo Magnificat smo se na ta klic odzvali z brezplačnim dostopom do spletne izdaje naše revije v mesecu marcu.

Uredništvo je v novi številki pripravilo dnevne molitve, spodbude in razmišljanja, ki jih v spletni izdaji Magnificata lahko prebirate na mobilnih telefonih, tablicah in drugih napravah.

Prost dostop do Magnificata najdete TUKAJ.

V enem od uvodnih razmišljanj br. Štefan Kožuh ugotavlja, da je Bog kakor prazna beseda, če ne molimo. Ko začnemo moliti, pa Bog počasi postaja navzoč. »Kolikor več molim, toliko bolj je on zame 'nekdo', v meni 'sije svetloba njegovega obličja.' Boga čutim vedno bliže, vedno bolj je živ in navzoč. Pa ne le to. Na vse začenjam gledati drugače. Dogodki, ki se odvijajo okoli mene, stvari, osebe in okoliščine, ki jih zaznavam s svojimi čuti …, dobivajo nov pomen, vse je kakor obdano s svetlobo njegove navzočnosti, zaobseženo v okviru njegove volje.«

Več o Magnificatu TUKAJ.

Urednik revije br. Miran Špelič pa nas vabi, da s pogledom proti veliki noči povezujmo v molitvi svojo domovino in ves svet.

Prost dostop do Magnificata najdete TUKAJ.

Tistim, ki imate rajši Magnificat v tiskani obliki, pa Založba Družina v postu omogoča nakup dveh izvodov Magnificata za ceno enega. Več TUKAJ.

Nalaganje
Nazaj na vrh