Zapri
Iskanje

Okrepimo molitev za svet – molimo z Magnificatom

Za vas piše:
Barbara Kastelec
Objava: 03. 03. 2022 / 07:11
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 03.03.2022 / 07:21
Ustavi predvajanje Ustavi predvajanje

Okrepimo molitev za svet – molimo z Magnificatom

Okrepimo molitev za svet – molimo z Magnificatom
Z revijo Magnificat smo se na klic k molitvi za mir odzvali z brezplačnim dostopom do spletne izdaje naše revije v mesecu marcu.
V post smo vstopili v nemirnem času. Na pepelnično sredo smo bili katoličani po vsem svetu vabljeni k molitvi za mir. Z revijo Magnificat smo se na ta klic odzvali z brezplačnim dostopom do spletne izdaje naše revije v mesecu marcu.

Uredništvo je v novi številki pripravilo dnevne molitve, spodbude in razmišljanja, ki jih v spletni izdaji Magnificata lahko prebirate na mobilnih telefonih, tablicah in drugih napravah.

Prost dostop do Magnificata najdete TUKAJ.

V enem od uvodnih razmišljanj br. Štefan Kožuh ugotavlja, da je Bog kakor prazna beseda, če ne molimo. Ko začnemo moliti, pa Bog počasi postaja navzoč. »Kolikor več molim, toliko bolj je on zame 'nekdo', v meni 'sije svetloba njegovega obličja.' Boga čutim vedno bliže, vedno bolj je živ in navzoč. Pa ne le to. Na vse začenjam gledati drugače. Dogodki, ki se odvijajo okoli mene, stvari, osebe in okoliščine, ki jih zaznavam s svojimi čuti …, dobivajo nov pomen, vse je kakor obdano s svetlobo njegove navzočnosti, zaobseženo v okviru njegove volje.«

Več o Magnificatu TUKAJ.

Urednik revije br. Miran Špelič pa nas vabi, da s pogledom proti veliki noči povezujmo v molitvi svojo domovino in ves svet.

Prost dostop do Magnificata najdete TUKAJ.

Tistim, ki imate rajši Magnificat v tiskani obliki, pa Založba Družina v postu omogoča nakup dveh izvodov Magnificata za ceno enega. Več TUKAJ.

Podprite Družino!

Članek, ki ga brez omejitev berete, za vas posebej ustvarja uredništvo spletnega medija Družina.

Medtem ko so članki tednika Družina, prilog in revij tudi v digitalni obliki dostopni samo naročnikom, želimo, da bi bile naše dnevne novice o družbi in Cerkvi še naprej brezplačne in prosto dostopne vsem na spletu.

Zato vas prosimo, da nas podprete z darom v sklad za razvoj.

Tako boste bistveno pripomogli, da se bo glas slovenskih katoličanov slišal tudi na spletu in preko družabnih omrežij.

Družina d.o.o., Krekov trg 1, 1000 Ljubljana
SI56 02014-0015204714, odprt pri NLB

Sklic: 00  76805Hvala že v naprej za vaš prispevek!

Uredništvo spletnega medija Družina 

Nalaganje
Nazaj na vrh