Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

»Onkraj reda« od danes tudi v slovenščini

Objava: 19. 03. 2021 / 15:12
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 19.03.2021 / 16:12
Ustavi predvajanje Nalaganje
»Onkraj reda« od danes tudi v slovenščini

»Onkraj reda« od danes tudi v slovenščini

Svetovno uspešnico Jordana B. Petersona si je še do polnoči možno zagotoviti po prednaročniški ceni.

Nova uspešnica Jordana B. Petersona je v slovenščini izšla danes pri založbi Družina.



Potem ko je v izvirniku v ZDA in Kanadi izšla 3. marca letos, je danes mednarodna uspešnica »Onkraj reda – še 12 pravil za življenje« priznanega psihologa Jordana B. Petersona izšla tudi v slovenskem jeziku pri založbi Družina.

Z eno nogo v redu, z drugo previdno čez

Peterson je avtor svetovne knjižne uspešnice »12 pravil za življenje«, toda v nasprotju z njo tokrat »raziskuje, kako se je mogoče izogniti nevarnostim, ki jih prinaša preveč varnosti in nadzora. Ker je to, kar razumemo, nezadostno (kot ugotovimo, ko gredo stvari, ki si jih prizadevamo nadzorovati, vseeno narobe), moramo ostati z eno nogo v redu, obenem pa z drugo previdno stopiti čez njegovo mejo.«

Več kot 5 milijonov prodanih izvodov

Knjigo »12 pravil za življenje« je Jordan B. Peterson (1962) po vsem svetu prodal v več kot 5 milijonov izvodih, prav zato je bilo njeno nadaljevanje tako težko pričakovano. Le še danes, v petek, 19. marca 2021, do polnoči je čas, da si jo zagotovite po prednaročniški ceni, z 20-odstotnim popustom, za 28,72 evra (redna cena je 35,90 evra).


Vabilo na ponedeljkov spletni dogodek ob izidu knjige pri založbi Družina.


»Vsem želim, da bi uspešno prebrodili te težke čase«

»Izjemna zvestoba in pozornost, ki ste mi ju izrazili v zadnjega pol desetletja, sta mene in moje najbližje globoko ganili. Vsem želim, da bi uspešno prebrodili te težke čase. Upam, da ste obdani z ljudmi, ki jih imate radi in ki vam vračajo ljubezen. Upam, da boste kos izzivom, ki jih pred vas postavljajo zdajšnje razmere, in bomo imeli vsi skupaj to srečo, da se bomo nazadnje lahko posvetili obnavljanju sveta po tem vesoljnem potopu,« je novi uspešnici na pot poudaril Jordan B. Peterson.

Spletni dogodek z Žigo Turkom in Mariah Dolenc

Ob izidu knjige pa Družina vabi na spletni dogodek, na katerem bosta sodelovala dr. Žiga Turk in vlogerka Mariah Dolenc. Dogodek boste lahko spremljali v ponedeljek, 22. marca 2021, ob 18. uri v živo prek Družininega YouTube kanala (TUKAJ). Neposredna povezava do dogodka bo objavljena tudi na facebooku Druzina.si 10 minut pred začetkom prenosa.

Kupi v trgovini

Izpostavljeno
Onkraj reda - Še 12 pravil za življenje
Filozofija in esejistika
35,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh