Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Po mamo na Facebook

Objava: 22. 04. 2010 / 08:58
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:09
Ustavi predvajanje Nalaganje

Po mamo na Facebook

Fant, zapuščen ob rojstvu, je biološko mater našel s pomočjo socialne mreže Facebook

V neverjetnem zaporedju dogodkov je mlad fant, ki je bil ob rojstvu zapuščen, s pomočjo socialne mreže Facebook uspel najti svojo biološko mater. Ob srečanju se je mladenič ženski iskreno zahvalil, da se je uprla skušnjavi in ga ni splavila.

Triindvajsetletnega Mauricia je mati zapustila ob rojstvu. Fant je svojo biološko mater poskušal najti, zato je na socialni mreži Facebook ustvaril skupino z imenom ‘Iščem svojo mamo’. Iskalna akcija je bila uspešna in mladenič se je z materjo že srečal.

Pretekli teden je Mauricio s svojo mamo prvič govoril po telefonu. ‘Sin moj,’ je rekla, ‘jaz sem, tvoja mama. Prosim, ne sovraži me. Odpusti mi. Vedno sem se te spominjala, nikoli nisem pozabila nate.’

Naslednji dan sta se sestala v argentinskem mestu Cordoba. Med s čustvi nabitim srečanjem sta se nenehno molče objemala. Kasneje je Mauricio zaupal časnikarju krajevnega dnevnika, da se je med srečanjem čutil izpolnjenega in da še nikoli poprej ni izkusil tolikšnega dušnega miru. Končno je začutil, da lahko zaključi svojo zgodbo.

Svoji materi je dejal, da je vse v najlepšem redu in da ji odpušča. Med pogovorom mu je mati zaupala, da je on njen edini otrok. Njegov oče je bil po materinih besedah ‘napaka’ in kasneje je si je mati poskušala urediti življenje ob strani drugega moškega. Sin ji je brez kakršne koli zamere hvaležno odvrnil, da ji je neskončno hvaležen, ker mu je podarila življenje, ker ga je nosila pod srcem in se ni odločila za splav.

Zdaj, zadovoljno pojasnjuje Mauricio, bo svojo spletno stran na socialni mreži Facebook preimenoval v ‘Našel sem jo’.

Kupi v trgovini

Evangeliji
Sveto pismo
4,80€
Nalaganje
Nazaj na vrh