Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Počivalšek poziva k delu od doma

Za vas piše:
M. M.
Objava: 01. 12. 2021 / 07:58
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 01.12.2021 / 08:03
Ustavi predvajanje Nalaganje
Počivalšek poziva k delu od doma
Ali vaša služba omogoča delo od doma? FOTO: Pexels

Počivalšek poziva k delu od doma

Glede na izrazito poslabšanje epidemiološke slike v državi in hitrega porasta okužb z virusom bolezni covida-19, gospodarski minister Zdravko Počivalšek poziva k delu od doma.

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo pod vodstvom ministra Zdravka Počivalška, je na celotno slovensko gospodarstvo naslovilo poziv k opravljanju dela od doma v čim večji meri, in sicer povsod, kjer je mogoče delovne procese organizirati na ta način.

»Storiti moramo vse, da se izognemo zapiranju družbe«

Minister Zdravko Počivalšek je v pozivu gospodarstvu zapisal: »Slovenska družba si ne more privoščiti vnovičnega strogega omejevanja ali zaustavljanja gospodarskih dejavnosti. Storiti moramo vse, kar je v naši moči, da se v prihodnjih tednih izognemo novemu omejevanju dejavnosti in zapiranju družbe. Kot se je v preteklosti izkazalo, k temu v veliki meri pripomore opravljanje dela od doma, dosledno upoštevanje pogoja PCT (preboleli, cepljeni, testirani) in drugih samozaščitnih ravnanj. Prepričani smo, da skupaj zmoremo premagati trenutno zdravstveno krizo ter v čim večji meri zagotoviti normalno delo in življenje v državi.«

Nalaganje
Nazaj na vrh