Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Potegujte se za 10 potovanj v Lurd

Objava: 01. 02. 2010 / 13:28
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 19.06.2021 / 10:39
Ustavi predvajanje Nalaganje

Potegujte se za 10 potovanj v Lurd

Vsi naročniki, ki boste plačali celoletno naročnino do 20. marca, boste sodelovali v nagradnem žrebanju, ki bo 22. marca 2010.



Izmed vseh novih in starih naročnikov, ki boste plačali celoletno naročnino
do 20. marca 2010, bomo izžrebali deset nagrajencev.

Lurd (francosko Lourdes) je mesto in romarsko središče v jugozahodni Franciji, v pokrajini Hautes-Pyrénées. Včasih je bilo to trgovsko mestece ob vznožju Pirenejev z gradom kot glavno znamenitostjo. Potem ko se je v letu 1858 razširila vest, da se je na obrobju tega mesta revni deklici Bernardki Soubirous prikazala Devica Marija, so v mesto pričele prihajati množice romarjev in turistov. Lurd je danes glavno krščansko romarsko središče. Ima okoli 15.000 prebivalcev, vsako leto pa ga obišče okoli 6.000.000 romarjev in turistov (v Franciji ima le Pariz več nočitev na leto). Od decembra 2007 je pročelje bazilike Rožnega venca okrašeno z razkošnim mozaikom slovenskega umetnika p. Marka Ivana Rupnika.


PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI:

S podpisom sodelujoči izjavljajo, da poznajo in sprejemajo splošne pogoje nagradne igre, ki so objavljeni na speltni strani www.druzina.si in na oglasu, ter jamčijo, da so navedeni podatki resnični. Nagradna igra poteka od 27. januarja do vključno 20. marca 2010. Žrebanje potovanj po potekalo 22. marca 2010. V nagradni igri sodelujejo vsi, ki bodo najkasneje do 20. marca 2010 vrnili izpolnjeno in podpisano naročilnico – prijavnico in plačali letno naročnino na tednik Družina za leto 2010. Nagrada je prenosljiva na družinske člane. Dobitniki nagrad bodo obveščeni po pošti.

Akontacijo davka na podlagi Zakona o dohodnini plača organizator igre. Vsi sodelujoči s podpisom soglašajo z uporabo podatkov v statistične namene, do svojega pisnega preklica. V kolikor je prejemnik nagrade mladoletna oseba, morajo starši oz. skrbniki podpisati izjavo, da se strinjajo s prejemom nagrade.  Nagrade niso izplačljive v denarju. Izžrebanci nagradne igre bodo objavljeni na spletni strani www.druzina.si in v Kažipotu tednika Družina št. 13-14.

Zaposleni v podjetju Družina d.o.o. ter njihovi ožji družinski člani v nagradni igri ne smejo sodelovati.





Splošni pogoji nagradne igre - POSTANITE ČLAN NAJVEČJE SLOVENSKE DRUŽINE-04.02-2010.pdf


Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh