Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Primož Roglič in Lora Klinc poročena

Za vas piše:
M. M. Š.
Objava: 17. 10. 2021 / 07:16
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 17.10.2021 / 07:23
Ustavi predvajanje Nalaganje
Primož Roglič in Lora Klinc poročena
Družina Roglič FOTO: Tissot

Primož Roglič in Lora Klinc poročena

Naš olimpijski prvak Primož Roglič in njegova izbranka Lora Klinc sta si obljubila večno zvestobo.

Po navedbah spletnega portala siol.net sta se v krogu družine in prijateljev poročila včeraj v Vili Vipolže v Goriških brdih. Primož je torej po neverjetni kolesarski sezoni, ko je še tretjič zapored osvojil špansko Vuelto, v svoj osebni življenjepis dodal še ta pomemben zaznamek.

Kot navaja siol.net, je bila poroka Lore in Primoža zaseben dogodek v krogu približno 50 svatov, med katerimi je bil seveda tudi njun dveletni sin Lev.

Primož s sinkom Levom na podiju v Parizu septembra 2020 FOTO: Maxime Le Pihip

Poroka v prijetnem okolju Goriških brd

Primožev in Lorin izbrani kraj poročnega slavja, Vila Vipolže v Goriških brdih, ima tudi nekaj kolesarske simbolike: prav tam je letos tekla trasa Gira D'Italia. Primoževa poročna priča je bil njegov nekdanji trener Zvone Pograjc.

Primož je po neverjetni kolesarski sezoni v svoj osebni življenjepis dodal še en pomemben zaznamek.

Kdo je Primoževa izbranka?

Primož Roglič in Lora Klinc sta par že več let, še iz časov, ko se je naš kolesarski prvak ukvarjal s smučarskimi skoki. Poleti 2019 sta postala starša sina Leva. Lora prihaja s Štajerske in je nekdanja odbojkarica, zaljubljenka v smučarski tek, sicer pa magistrica evropskih študij. Lani poleti je izdala svoj knjižni prvenec Kilometer nič, v katerem piše o tem, kakšno je življenje ob vrhunskem športniku in v vrtincu dirk, kakršen je znameniti trojček Giro, Tour in Vuelta.

Nalaganje
Nazaj na vrh