Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Še lahko prispevate!

Za vas piše:
M P
Objava: 20. 09. 2011 / 09:26
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:10
Ustavi predvajanje Nalaganje

Še lahko prispevate!

Nabirka v Stični še ni končana, ampak lahko s poslanim SMS-om darujete za programe pomoči ljudem v stiski, kjer so dejavni mladi prostovoljci in prostovoljke iz vse Slovenije.

Če v Stični nisi imel/a denarja, ko so animatorji zbirali denar za nabirko, je tu zate še ena priložnost, da podpreš prostovoljno delo v programih pomoči ljudem v stiski, kjer so dejavni mladi prostovoljci in prostovoljke iz vse Slovenije. »Da nekomu pomagaš, ni nujno potreben samo denar, ampak tudi neposredna pripravljenost in iskrena pomoč tistim, ki jo zares potrebujejo,« so zapisali organizatorji Stične mladih. Zato podprimo prizadevanja prostovoljcev in se jim še sami pridružimo! Zakaj pa ne?!

Za koga zbiramo sredstva?

Za Krščansko bratstvo bolnikov in invalidov, ki skrbi za trajno bolne in telesno prizadete po vsej Sloveniji. Pomagajo jim, da se laže vključijo v svoje okolje. Potrebujejo nov kombi za prevoz invalidov na vozičkih.
Za medgeneracijsko središče Zavoda Karitas Samarijan, ki s povezovanjem mladih in starejših, ki želijo biti dejavni v družbi, podira tabuje, poudarja druženje in organizira različne delavnice, s katerimi povečujejo duh medgeneracijskega povezovanja.
Za misijonarja Toneta Kerina na Madagaskarju, ki že 25 let služi Malgšem: gradi ceste, izobražuje mlade, vabi ljudi v cerkve, kjer lahko najdejo upanje. Letos tam odpira novo misijonsko središče.
Za društvo prijateljev otrok Mavrica, ki za otroke iz revnejših družin pripravlja poletno počitnikovanje na morju.
Za Misijonarke ljubezni, ki skrbijo za revne, zapuščene, obolele in vse druge, ki so potrebni naše pomoči po zgledu svoje ustanoviteljice blažene Matere Terezije.
Kako lahko daruješ?
Pošlji SMS s ključno besedo MLADI na 1919 in tako daruj 1 evro.

Kupi v trgovini

Vstopi v sveto pismo
Sveto pismo
27,50€
Nalaganje
Nazaj na vrh