Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

»Sestra Cristina« v finalu za »Glas Italije«

Za vas piše:
Mojca M. Štefanič
Objava: 05. 06. 2014 / 14:08
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:15
Ustavi predvajanje Nalaganje

»Sestra Cristina« v finalu za »Glas Italije«

Zvezda portala YouTube, redovnica Cristina Scuccia, bo nocoj nastopila na italijanski televiziji s tremi sotekmovalci.

Katoliška redovnica ima precejšnje možnosti, da postane »Glas Italije«: 25-letna Cristina Scuccia s Sicilije na italijanski televiziji velja za favoritinjo v finalu tekmovanja talentov »The Voice of Italy«. S prvim nastopom v letošnjem marcu je »sestra Cristina« zaslovela po vsej Italiji in vzbudila pozornost svetovne javnosti. Scuccieva pripada redu uršulink in se v svoji redovni skupnosti v bližini Milana ukvarja z najmlajšimi.



Na video portalu YouTube si je »rokersko nuno« v redovniškem oblačilu z naglavnim pokrivalom doslej ogledalo že več kot 50 milijonov uporabnikov. Marca je žirijo prepričala s pesmijo »No One« ameriške pevke Alicie Keys. Za svojega »trenerja« oz. učitelja si je po nastopu izbrala tetoviranega rap zvezdnika J-Axa. Sestra Cristina je nazadnje nastopila pred tednom dni, ko je v polfinalu zapela skladbo »The Time of My Life« iz filma »Dirty Dancing« (Umazani ples).

»Moj cilj je pokazati, da je Cerkev povsod in blizu vseh«, je sestra pojasnila svojo motivacijo za petje. Njen nastop na tekmovanju za »glas Italije« je le malce drugačna pot za širjenje krščanskega sporočila, je povedala po svojem prvem nastopu na narodni televiziji.

Nocoj se bo pomerila s tremi sotekmovalci, o zmagovalcu pa odločajo televizijski gledalci preko telefonskih klicev in kratkih sporočil.

Vir: Kathpress
Foto: splet

Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh