Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Slavje ob 15-letnici Doma sv. Lenarta v Slovenskih Goricah

Za vas piše:
Anica Horvat
Objava: 28. 02. 2023 / 13:10
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 28.02.2023 / 19:34
Ustavi predvajanje Nalaganje
Slavje ob 15-letnici Doma sv. Lenarta v Slovenskih Goricah
Slovesno sveto mašo ob 15-letnici delovanja doma je daroval upokojeni nadškof dr. Franc Kramberger. FOTO: arhiv Doma sv. Lenarta

Slavje ob 15-letnici Doma sv. Lenarta v Slovenskih Goricah

V Lenartu v Slovenskih Goricah so v soboto, 25. februarja, v Domu sv. Lenarta, ki deluje pod okriljem Karitas, pripravili kratko slavje ob 15-letnici ustanove.

V domu biva skoraj 240 stanovalcev. Ob 10. uri so obhajali slovesno sveto mašo, ki jo je daroval upokojeni nadškof dr. Franc Kramberger, somaševal je predsednik Nadškofijske Karitas Branko Maček, z ljudskim petjem pa so slovesnost obogatili vsi navzoči.

Naj bodo Božje oči noč in dan odprte nad vsemi domskimi stanovalci, oskrbovanci in osebjem.

Nadškof je v homiliji nanizal vse prednosti in ugodnosti Doma sv. Lenarta ter prosil, da bi bile Božje oči noč in dan odprte nad vsemi domskimi stanovalci, oskrbovanci in osebjem. Zahvalil se je vsem, ki dom vodijo in skrbijo, da je bivanje v njem lepo, ter za vso prijaznost in požrtvovalnost.

V domu biva skoraj 240 stanovalcev. FOTO: arhiv Doma sv. Lenarta

Ob koncu maše je zbrane nagovoril tudi direktor Zlatko Gričnik in se spominjal tistih, ki so omogočili ustanovitev doma v Lenartu, zaposlenih, ki v njem delajo, ter vsem skupaj zaželel, da bi se v njem dobro počutili.

Ob lepo pripravljeni zakuski v skupnem prostoru in prijazni postrežbi osebja so se stanovalci in gostje družili in obujali spomine.

Kupi v trgovini

Vsiljivka v družini
Drugi priročniki
19,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh