Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Sveta maša v dober namen z Martinom Golobom

Za vas piše:
Blaž Vozelj
Objava: 22. 07. 2022 / 06:41
Oznake: Duhovnik, Maša, Župnija
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 22.07.2022 / 06:45
Ustavi predvajanje Nalaganje
Sveta maša v dober namen z Martinom Golobom
Na obisk je prišel znani duhovnik Martin Golob, ki je vsem zbranim s svojimi gorečimi mislimi vlil upanja in poguma ob obnovi naše župnijske cerkve. FOTO: Blaž Vozelj

Sveta maša v dober namen z Martinom Golobom

V Čemšeniku je bil v sredo, 13. julija, poseben dan; praznovali smo celodnevno češčenje in to združili s praznovanjem župnijske skupnosti.

Na obisk je prišel znani duhovnik Martin Golob, ki je vsem zbranim s svojimi gorečimi mislimi vlil upanja in poguma ob obnovi naše župnijske cerkve. Ta je namreč zaprta že skoraj 6 let, farani pa se zelo trudimo, da bi lahko kmalu spet zasijala v vsej svoji duhovni lepoti. V ta namen, za obnovo, je bila tudi nabirka.

Verjamemo, da nam bo uspelo, saj je Gospod tisti, ki zares zida svojo hišo – in glede na udeležbo pri sveti maši je res On tisti, ki nas združuje in v Njem je naša moč. FOTO: Blaž Vozelj

Veseli smo, da smo se lahko družili z Bogom, drug z drugim in z gospodom Martinom. Kot je povedal v nagovoru, je župnijska cerkev res dom faranov, v katerem se počutimo ljubljeni in sprejeti. Verjamemo, da nam bo uspelo, saj je Gospod tisti, ki zares zida svojo hišo – in glede na udeležbo pri sveti maši je res On tisti, ki nas združuje in v Njem je naša moč.

Nalaganje
Nazaj na vrh