Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Varno in udobno z novim Tiguanom po vseh poteh

Za vas piše:
Patricia Kociper
Objava: 02. 11. 2020 / 09:47
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 19.06.2021 / 11:01
Ustavi predvajanje Nalaganje

Varno in udobno z novim Tiguanom po vseh poteh

VW Tiguan je SUV ali športni terenec, ki navdušuje vse generacije, saj različne opcije nudijo prilagajanje potrebam voznika in sopotnikov.

Tiguan velja za najuspešnješi SUV, ki je od 2019 tudi najbolj prodajan model avtomobila pri priljubljenem nemškem koncernu Volkswagen.

Elektrificiran, digitaliziran in povezan so pridevniki, s katerimi Ralf Brandstaetter, glavni izvršni direktor znamke VW odlično opiše novega, učinkovitega in sedaj še varnejšega Tiguana. Je pripravljen na izzive današnjega časa in prilagojen življenju modernega voznika.

Izjemna zunanjost, ki mu dajejo poseben pečat suverene poteze in markantno oblikovana zasnova maske, se odraža v prepoznavnih in pogumnih linijah, ki pritegnejo poglede.

Tiguan za različne okuse

Novi Tiguan je elektrificiran z oznako hibrid in zgolj na električni pogon lahko vozite do 130 km /h. Prvič bo na voljo različica R, ki se ponaša z 320 KM in novim štirikolesnim pogonom z razdelilnikom navora. Za glasbene navdušence pa poskrbi avdio sistem Harman Kardon.

Razvijajoč in napredni IQ.DRIVE je skupna oznaka za nove asistenčne sisteme, ki bodo vas in vaše sopotnike pri vožnji spremljali in jo olajšali.

Nočna vožnja bo še varnejša

Tiguan sije v vsem svojem sijaju, saj je opremljen z zadnjimi lučmi v LED-tehnologiji in po želji z opcijskimi matričnimi LED-žarometi IQ.LIGHT. Slednji pri Tiguanu Elegance vključujejo tudi dinamične smerno prilagodljive luči, v paketu z novimi zadnjimi lučmi pa še sistem za dinamično uravnavanje dolgih luči. Napredna tehnologija vklaplja in izklaplja posamezne segmente LED-žarometov skladno s trenutno vozno situacijo in omogoča različne načine porazdeljevanja svetlobe.

Vožnja avtomobila tako ni bolj sproščena samo za vas, pač pa tudi za vse, ki vozijo pred vami ali se vam približujejo po nasprotnem voznem pasu.

Udoben in prostoren

Prostorna notranjost novega Tiguana in premišljenost elementov za upravljanje na armaturni plošči vam bo olajšala vsak dan in vas osredotočila na najpomembnejše – varno vožnjo.


Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh