Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Začutite utrip Ritma srca

Za vas piše:
Lojze Grčman
Objava: 24. 05. 2023 / 13:17
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 24.05.2023 / 13:25
Ustavi predvajanje Nalaganje
Začutite utrip Ritma srca
Pogovor pred četrtkovim festivalom (z leve): Lojze Grčman, Andrej Jerman, Manca Hribar in Miha Novak. Vir: Rok Mihevc/Radio Ognjišče

Začutite utrip Ritma srca

Ekipa Radia Ognjišče letos znova pripravlja festival sodobne krščanske glasbe Ritem srca. Po lanski izvedbi bo tokrat drugič utripal na prostem, na forumu Zavoda sv. Stanislava v Šentvidu nad Ljubljano. Slišati bo mogoče šest novih skladb. Kdo bo nastopil? Denis Trap, Petra Stopar, Brigita Pintar in Lea Boršič, Miha Novak, Matej Šoklič, Neža in Damjan Pančur.

Glavni del festivala se bo začel v četrtek, 25. maja, ob 19.30 s Stična bandom, že prej, dogajalo se bo že od 17.30 naprej, pa se boste lahko sprehodili med stojnicami raznih organizacij, tam bosta tudi Družina in Aleteia. Občinstvo bosta ogrevala Janez Ferlež in Antonio Tkalec, predstavila se bo mlada zasedba Tempus Fugit, za lačne pa bo poskrbel zmagovalec MasterChefa 2022 Luka Novak.

Slavljenje Gospoda skozi glasbo

»Čaka nas kopica dobre glasbe, s katero bomo slavili Gospoda, in tudi lepa priložnost, da združite prijetno, zabavno z nečim, kar (lahko) seže tudi globoko in se dotakne srca,« napoveduje Andrej Jerman, številka ena v ekipi organizatorjev festivala, ki nikdar ne mine niti brez njegove kitare in glasu.
Vsestranski Andrej Jerman. Vir: Rok Mihevc/Radio Ognjišče

Še mnogo več njegovih misli, od globočin do hudomušnosti, pa je Andrej razkril v pogovoru v živo, kjer sta se mu pridružila še Manca Hribar, ki nastopa in pomaga pri organizaciji, ter Miha Novak, ki bo na Ritmu Srca tokrat zapel drugič. Oglejte si.




Nalaganje
Nazaj na vrh