Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Zaključek sezone Večeri Plus+

Za vas piše:
Marko Mesojedec
Objava: 11. 06. 2021 / 12:50
Oznake: Družba
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 13.06.2021 / 20:42
Ustavi predvajanje Nalaganje
Zaključek sezone Večeri Plus+

Zaključek sezone Večeri Plus+

Jutri ob 19. uri v Antonovem domu na Viču o nauku apostolov.

Mladi se lahko približajo Bogu na različne načine. FOTO: Katoliška mladina



V organizaciji Katoliške mladine in skupine Svetnik od lanskega oktobra enkrat mesečno potekajo Večeri Plus+. Zamisel zanje se je porodila ob koncu prvega vala epidemije covida-19, in sicer kot odgovor na potrebo mladih in odraslih, da se približajo Bogu skozi slavljenje, molitev v tišini, spoved in življenjske zgodbe.

Sprva vsi večeri prek spleta

V septembru so se organizatorji še srečali v živo na »generalki«. Nato pa so bili dogodki zaradi vladnih ukrepov za preprečevanje širjenje okužb s koronavirusom prepovedani. Prvi večer so zato izvedli v živo prek Youtube kanala. Zaradi tehničnih težav so nadaljnje večere posneli vnaprej. Gledalci so jih kmalu lahko spremljali tudi prek FB strani in Instagram profila. V novem letu pa so začeli objavljati tudi podcast različico večerov.


Maja je bil na sporedu prvi Večer Plus+ v živo. FOTO: Katoliška mladina


Večer Plus+ končno tudi v živo

Mitja Mivšek in duhovnika Tomaž Kete ter Matevž Mehle so v dosedanjih osmih večerih odprli različne teme, kot so slavljenje, nebesa in večnost, povezanost z Bogom, krst, moč Božje besede, dar razločevanja, Cerkev in lomljenje kruha. Slavilne večere si je na Youtubu v povprečju ogledalo nekaj več kot 1000 ljudi. Posnetki vseh večerov so še vedno dostopni na Youtube in Spotify kanalu Katoliške mladine. Po mesecih spletnih izvedb pa je v maju končno napočil čas, da so Večeri Plus+ zaživeli tudi v živo.

Letošnjo sezono Večerov Plus+ bodo zaključili jutri ob 19. uri v Antonovem domu na Viču. Tokrat bo direktor Katoliške mladine Matevž Mehle osvetlil nauk apostolov oziroma kako v času relativizma iskati Resnico. Slavljenje bo potekalo skupaj s skupino Svetnik.

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgodbi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh