Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Festival Kanal v Bohinju

Datum: 15. 07. 2014
Ura: /
Trajanje: 15.7.2014 - 20.7.2014
Župnija: Bohinjska Bela
Objava: 15. 07. 2014
Ura: /
Trajanje: 15.7.2014 - 20.7.2014
Oznake: Dogodek
Lokacija: Bohinj, Ribčev Laz
Ustavi predvajanje

Festival Kanal v Bohinju

Festival Kanal v Bohinju
Festival Kanal v Bohinju bo od 11. julija do 20. avgusta.


Program Festivala Kanal

Letos je 10. obletnica prvega koncerta in zato smo se organizatorji še posebej potrudili in pripravili največji festival do zdaj. Letošnji podnaslov je DESET ZA DESET. Torej 10 koncertov za 10 let. Koncerti bodo zopet raznovrstni, zanimivi, drugačni in predvsem namenjeni glasbenem užitkom v prekrasnem ambientu bohinjskega »grabna« ali bolje suhe struge hudournika, ki včasih priteče v Ribčevem Lazu. Kmalu se bodo prižgale bakle in začel se bo letošnji jubilejni Festival Kanal. Koncerti bodo vedno ob 20.14 v Baru Paviljon v Ribčevem Lazu.

Začeli bomo z bendom Dej še'n litro, ki bo na festivalu nastopil že tretjič, bil pa je izbran s strani občinstva, torej bo nekak uvod po želji naših obiskovalcev. Njihov »trubaški« nastop nikoli ne pusti poslušalcev mirnih. Koncert bo v petek, 11. julija, ob 20.14.

Drugi koncert bo v sredo, 16. julija, ko bo nastopala skupina Help, ki nam pripravlja pravo popotovanje po glasbi slavnih Beatlov.

Dva dni kasneje, v petek, 18. julija, bo ex yu rock party, saj bo v Kanalu nastopala skupina Prevara, ki preigrava legendarno glasbo bivše države.

V sredo, 23. julija, bo v Kanalu nastalo južno-ameriško vzdušje, saj bo nastopala zasedba Vivarache, torej večer za ljubitelje salse…

Zadnji julijski večer, četrtek, 31. julij, bo izredno zanimiv, saj bo na sceni Festivala Kanal skupina Spoonfool.

Avgust ponuja drugo polovico – še 5 koncertov. Začeli bomo v petek, 1. avgusta, po domače, tokrat premierno z narodno zabavnim ansamblom v kanalu, nastopajo domači Bohinjski muzikantje.

V sredo, 6. avgusta, nastopa morda največja zvezda letošnjega Festivala, Hamo s skupino Tribute 2 love, kar bo poslastica za vse ljubitelje dobre glasbe.

Osmi koncert po vrsti, 8. avgusta, pa nas pelje na Irsko in ostale keltske dežele s skupino Noreia.

13. avgust je rezerviran za Katjo Šulc, z njeno mešanico poetičnih besedil iz njujorških pesniških delavnic in urbanih beatov DJ Piera, jazz trobento Igorja Matkovića in Muratovih beatbox kulisami.

Letošnji maraton zaključujemo 20. avgusta s skupino Nula Kelvina, ki imajo nenavadna provokativna besedila in glasbeno poigravanje z raznimi žanri, kar bo pritegnilo tudi naše zvesto občinstvo.

Vsi koncerti so brezplačni.

Podprite Družino!

Članek, ki ga brez omejitev berete, za vas posebej ustvarja uredništvo spletnega medija Družina.

Medtem ko so članki tednika Družina, prilog in revij tudi v digitalni obliki dostopni samo naročnikom, želimo, da bi bile naše dnevne novice o družbi in Cerkvi še naprej brezplačne in prosto dostopne vsem na spletu.

Zato vas prosimo, da nas podprete z darom v sklad za razvoj.

Tako boste bistveno pripomogli, da se bo glas slovenskih katoličanov slišal tudi na spletu in preko družabnih omrežij.

Družina d.o.o., Krekov trg 1, 1000 Ljubljana
SI56 02014-0015204714, odprt pri NLB

Sklic: 00  76805Hvala že v naprej za vaš prispevek!

Uredništvo spletnega medija Družina 

Kupi v trgovini

Novo
Kje najti srečo?
Duhovna rast
24,90€

Imaš zanimiv dogodek?

Deli ga z nami.

Dodaj dogodek

Novosti v knjigarni

Novosti v trgovini

Nazaj na vrh