Zapri
Iskanje

Zavod Iskreni: E-priprava na zakon

Datum: 16. 10. 2021
Ločilo
Ura: /
Ločilo
Trajanje: 16.10.2021 - 23.1.2022
Ločilo
Objava: 16. 10. 2021
Ura: /
Trajanje: 16.10.2021 - 23.1.2022
Oznake: Dogodek
Lokacija: Ljubljana
Ustavi predvajanje

Zavod Iskreni: E-priprava na zakon

Zavod Iskreni: E-priprava na zakon
E-priprava na zakon omogoča parom, da se temeljito pripravijo na zakon. Naslednji termin se začne 16. oktobra.

Si želita res dobre priprave na zakon? Si želita, da vaju ne bi nihče omejeval pri dolžini pogovora? Želita iti v globino, hkrati pa imeti stik tudi z drugimi pari, ki se pripravljajo na poroko?

E-priprava na zakon omogoča parom, da se temeljito pripravijo na zakon. Vključuje vse najpomembnejše teme, povezane z zakonom. Pari se srečajo na uvodnem srečanju, nato tedensko pogovorijo o določeni temi, v zaprti forumski skupini pa si skupaj z voditeljskima paroma in duhovnim spremljevalcem podelijo svoje misli. Piko na i doda skupni vikend, katerega udeleženci ocenjujejo kot nepozabnega.

Zakaj je E-priprava prava za vaju?
* Ker vaju bo spodbudila, da se bosta zares poglobila v vsebine, ki so pomembne za začetek vajine skupne poti. Vsak teden bosta namreč dobila novo vsebino, o kateri bosta razmislila, s o njej pogovorila ter svoje glavne ugotovitve tudi zapisala.

* Ker bosta lahko svoja spoznanja in dileme delila z drugimi. In rasla ob izkušnjah drugih parov, ki bodo z vama v skupini.

* Ker bosta na vikendu lahko srkala izkušnje poročenih parov, ki bodo z vama delili svoje vesele in težke trenutke; ki vama bodo na voljo za pogovor in nasvet. Na vikendu bo tudi duhovnik, ki bo poskrbel, da se bosta tudi duhovno zares pripravila na svoj veliki dan.

Naslednji termin se začne 16. oktobra 2021!

Več informacij in prijave na spletu: https://www.iskreni.net/programi/event/e-priprava-na-zakon/.

Novosti v knjigarni

Novosti v trgovini

Nazaj na vrh