Ob vsakem nakupu nad 40€ brezplačno prejmete DVD Dober prijatelj - Pedro Opeka!

Zapri
Iskanje
Za mladino

Charlottina zgodba (trda vezava)


Novo
Za mladino

Charlottina zgodba (trda vezava)

R. J. Palacio

Knjiga prinaša dekliški pogled na dogodke v Beecherjevi osnovni šoli, ki jo v petem razredu začne obiskovati fant s hudo deformacijo obraza. Več
20,99€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Charlottina zgodba (trda vezava)
Charlottina zgodba (trda vezava)
20,99€
Dodaj
Zmanjšaj

Lastnosti

Ikona seznama Koda: 9789619430675
Ikona seznama Avtor: R. J. Palacio
Ikona seznama Založba: Ocean
Ikona seznama Avtor prevoda: Boštjan Gorenc
Ikona seznama Število strani: 140
Ikona seznama Vezava: trda
Ikona seznama Mere: 140 x 200 mm
Ikona seznama ISBN: 978-961-94306-7-5

O izdelku

Ameriška uspešnica Čudo, prejemnica mnogih mednarodnih nagrad za kakovostno literaturo, ki je osvojila že milijone bralcev po vsem svetu, je v odličnem prevodu Boštjana Gorenca tudi pri nas ogrela srca mladostnikov in njihovih staršev, starih staršev, učiteljev, vzgojiteljev. Od izida v slovenščini novembra 2014 do danes se je uvrstila na številne sezname obveznega branja.

Charlottina zgodba prinaša dekliški pogled na dogodke v Beecherjevi osnovni šoli, ki jo v petem razredu začne obiskovati tudi August Pullman, fant s hudo deformacijo obraza.

Kako dekleta sprejmejo prihod novega sošolca in kaj menijo o nesramnem obnašanju nekaterih sošolcev? Zakaj je Charlotte do Augusta zadržana? Katera dekleta so »popularna« in katera niso? V čem je Summer drugačna od Charlotte? Kaj se zgodi, ko Ximena povabi Charlotte in Summer, naj prespita pri njej? In kaj Charlotte na koncu spozna v pogovoru z ravnateljem?

»Vem, da ljudje o meni govorijo, da sem pridkana punčka. Nimam pojma, zakaj. Ker sploh nisem tako pridna punčka. Vendar prav tako nisem oseba, ki bi bila nesramna do nekoga samo zato, ker nekdo drugi pravi, naj bom nesramna do njega. Te stvari mi grejo res na živce.

Ko so tako vsi fantje začeli ignorirati Jacka, on pa ni imel pojma, zakaj, se mi je zdelo, da mu lahko vsaj pojasnim, kaj se dogaja. Konec koncev se poznava že od vrtca. Dober fant je!

Težava je v tem, da ne bi rada, da me kdo vidi govoriti z njim. Nekatere punce, recimo Savannina klapa, so se postavile na Julianovo stran, jaz pa sem želela ostati nevtralna, saj nisem hotela,da bi se spravile name. Še vedno sem upala, da se mi bo naposled končno uspelo priključiti njeni klapi. Niti pod razno si nisem hotela uničiti možnosti, da me sprejmejo medse.«

Podobni izdelek

Osebna rast
34,90€ Poglej izdelek: Dihaj

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh