Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje
Zdravje

Danielov post

Krystyna Dajka, Łukasz Piórkowski

Knjiga je sad dolgoletnih izkušenj avtorice, ki že vrsto let vodi odmike z Danielovim postom kot zdravilno terapijo za telo in duha. Več
29,90€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Danielov post
Danielov post
29,90€

Lastnosti

Koda: 9789610409052
Avtor prevoda: Andrej Turk
Založba: Družina
Leto izdaje: 2022
Število strani: 176
Vezava: mehka
Mere: 142 x 202 x 10 mm
ISBN: 978-961-04-0905-2

O izdelku

Knjiga je sad dolgoletnih izkušenj avtorice, ki že vrsto let vodi odmike z Danielovim postom kot zdravilno terapijo za telo in duha. Gre za zdravilno filozofijo, ki s pomočjo zelenjavno-sadne diete omogoča ohranjanje in povrnitev zdravja.

Danielov post je učinkovita metoda za ohranjanje zdravja in duhovnega prenavljanja. Kot blagodejne učinke udeleženci navajajo nov nivo energije, voljo do dela, povrnjen spanec in prenehanje bolečin.

Znanje o postu je avtorica pridobila pri dr. Ewi Dąbrowski, ki že od leta 1985 uporablja post kot naravno terapijo v svoji zdravniški praksi. S svojimi predavanji in publikacijami pa promovira tudi zdravo prehrano kot način preprečevanja in zdravljenja bolezni.

Izkušnje vseh postnih terapij potrjujejo, da je občasna zdržnost od hrane edina prava rešitev za prenajedenega in z nezdravo hrano zasičenega sodobnega človeka. V telesu spontano sproži proces notranje prehrane, s katerim se telo samo ozdravlja.

Podobni izdelek

Alergije
Zdravje
19,90€

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Povezani članki

Nazaj na vrh