Košarica Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Ob vsakem spletnem nakupu nad 40€ prejmete brezplačno knjigo z naslovom Kot v Nazaretu, avtorja Renéja Voillaumea. Nakupujte tukaj.

Zapri
Iskanje
Zdravje

Dojenje

Sheila M. Kippley

16,90€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Dojenje
Dojenje
16,90€

Lastnosti

Ikona seznama Koda: 9789612229344
Ikona seznama Avtor prevoda: Ana Pavec
Ikona seznama Založba: Družina
Ikona seznama Zbirka: Zunaj zbirk
Ikona seznama E-knjiga: Ni e-knjiga
Ikona seznama Leto izdaje: 2013
Ikona seznama Število strani: 107
Ikona seznama Vezava: mehka

O izdelku

Spodbudna knjiga za mamice, ki se pripravljajo na prihod novorojenčka in želijo dojiti, pa ne vedo prav, kje in kako bi začele. Odločitev za dojenje je pomemben korak na poti starševstva in verjetno veliko bolj daljnosežna odločitev, kot sprva mislimo. Ko je dojenček med nami, nam velikokrat zmanjka poguma, podpore in vztrajnosti, zato je knjiga z duhovno podporo dojenju dobrodošel pripomoček, ki naj bo v obdob­ju dojenja vsaki mamici na dosegu roke za navdihujoče branje. Navedki na straneh te knjige kažejo, da dojenje ni le najboljša hrana in zaščita za dojenčka, ampak tudi dejanje, ki krepi družino, Cerkev in družbo. 


Neverjetno se mi zdi stvarstvo: da mleko preprosto je, da otrok od tega živi, da je v njem vse, kar potrebuje za zdravo rast in razvoj, ob tem se pa se nežno crklja in razvaja tudi mene. Hvaležna za izkušnjo dojenja vsem mamicam priporočam, da je vreden trud in pogovor in poskušanje na ta ali on način, samo da se dojenje vzpostavi. 

Alenka


Prve dni po porodu so se med dojenjem v meni zbujali spomini iz otroštva, ki sem jih skrila nekam globoko vase. Podvomila sem v svoje sposobnosti “biti mama”. Z vsakim podojem (v tistih nebeških 22 mesecih dojenja) in z vsakim obhajilom sem počasi zrasla v samozavestno mamo. Nikoli ne bom pozabila dojenja na cerkvenem pragu ob zahajajočem soncu in vonja po morju v zraku. Zares, dojenje ima priokus nebes. 

Marjetka


Ko sem se bojevala za dojenje svoje prvorojenke, sem se zavedla, da se ne bojujem le proti steklenici, ampak da iščem svoj prvi stik s hčerko. Zbudilo se mi je hrepenenje, da bi bila mama v največji možni meri. Dajati se vsa za svojega otroka, posvetiti se mu vsa. Z dojenjem sem dobila mnogo več, kot sem si mogla želeti. Postala sem deležna otrokove nežnosti, miline, nebeškosti. 

Kristina

Podobni izdelek

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh

Iščete duhovne vaje zase ali za svoje otroke?

Podarjamo vam Vodnik po duhovnih vajah 2023.

Kliknite tukaj

Close