Ob nakupu nad 10 € prejmete DARILO - SETVENI KOLEDAR 2022!

Zapri
Iskanje
Pričevanja

Moje življenje je čudež

Bernadette Moriau in Jean-Marie Guénois

24,90€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Moje življenje je čudež
Moje življenje je čudež
24,90€
Dodaj
Zmanjšaj

Lastnosti

Ikona seznama Koda: 9789610406280
Ikona seznama E-knjiga: Je e-knjiga
Ikona seznama Založba: Družina
Ikona seznama Avtor prevoda: Drago Karl Ocvirk
Ikona seznama Leto izdaje: 2020
Ikona seznama Število strani: 200
Ikona seznama Vezava: mehka
Ikona seznama Mere: 140 x 210

O izdelku

Pričevanje o čudežni ozdravitvi v Lurdu


11. julija 2008 ob 17.45, le nekaj dni po vrnitvi z romanja v Lurd, je sestra Bernadette Moriau med molitvijo v kapeli začutila, kako njeno telo preplavlja nenavadna toplota. Kmalu zatem sta se njeni invalidni nogi zravnali in po dolgih letih je spet lahko samostojno shodila!


Deset let je skoraj dvesto zdravnikov in profesorjev preučevalo to neverjetno ozdravljenje, preden so dosegli skupno mnenje, da gre za »»nerazložljivo ozdravljenje v sedanjem stanju znanstvenih vednosti«. Druga komisija, ki ji je predsedoval škof Jacques Benoît-Gonnin, je nekaj mesecev pozneje prepoznala »čudežni značaj tega zdravljenja kot znamenja, ki ga je dal Bog na priprošnjo Lurške Matere Božje«. Tako je ozdravljenje Bernadette Moriau 11. februarja 2018 postalo 70. priznani čudežni dogodek v 160-letni zgodovini tega romarskega kraja.


V svojem pričevanju se sestra Bernadette iskreno sprašuje o skrivnostih tega čudeža: Zakaj je bila prav ona deležna te milosti? Njeni izpovedi sledijo zdravniška poročila ter pričevanja ljudi, ki so spremljali življenje te francoske redovnice.


Podobni izdelek

Nazaj na vrh