Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje
Duhovna rast

Neljuba čustva

Krzysztof Grzywocz

Čustva predstavljajo pomemben del našega bitja. So dragocena življenjska energija. Izražajo nas in oživljajo naše misli in voljo, budijo silne od... Več
17,90€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Neljuba čustva
Neljuba čustva
17,90€

Lastnosti

Koda: 9789610405504
Avtor prevoda: Rok Pogačnik
Založba: Družina
E-knjiga: Ni e-knjiga
Leto izdaje: 2019
Število strani: 128
Vezava: mehka
Mere: 130 x 190 mm
ISBN: 978-961-04-0550-4

O izdelku

Čustva predstavljajo pomemben del našega bitja. So dragocena življenjska energija. Izražajo nas in oživljajo naše misli in voljo, budijo silne odzive. Povzročajo, da občutimo naša stanja, da slutimo in doživljamo, da zmoremo biti občutljivi in čuječi. Pa vseeno ne uspemo vseh čustev, ki se v nas pojavijo, sprejeti in vzljubiti. So taka, ki jih ljubimo in taka, ki jih ne. Ena z veseljem pokažemo, spet druga skrivamo in celo poskušamo zadušiti. Nekatera bi radi v sebi zadržali za vedno, druga postanejo naši sovražniki. Bojujemo notranje bitke z zavistjo, z neuresničeno zaljubljenostjo, z agresivnostjo, strahom, s sramom in mnogo drugimi. Nagnjeni smo, da nanje nalepimo besedo »slabo«. Vsa čustva pa, ki se v nas budijo, niso sama v sebi ne dobra, ne slaba. Najbolj vzvišena ne odločajo o naši svetosti in tudi najbolj »ponižujoča« ne o naši neetičnosti.

Krzysztof Grzywocz (1962) je bil poljski duhovnik, škofijski eksorcist, teolog, voditelj duhovnih vaj in iskan duhovni spremljevalec, predavatelj duhovnosti na Teološki fakulteti na Univerzi v Opolu in dolga leta spiritual tamkajšnjega semenišča. 17. avgusta 2017 je izginil v Lepontinskih Alpah, v bližini vrha Bortelhorm na meji med Švico in Italijo.

Kaj nam sporočajo »neljuba čustva«?

Skozi čustva rastemo

Podobni izdelek

Kapljice rose
Duhovna rast
5,50€

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Povezani članki

Nazaj na vrh