Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje
Duhovna rast

Potovanje v srce katoliške vere


Duhovna rast

Potovanje v srce katoliške vere

Robert Barron

Kaj je katolištvo? Dvatisočletna tradicija? Svetovni nazor? Način življenja? Odnos? Skrivnost? Avtor v tej knjigi raziskuje vse te možnosti in dr... Več
27,90€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Potovanje v srce katoliške vere
Potovanje v srce katoliške vere
27,90€

Lastnosti

Koda: 9789610404347
Avtor: Robert Barron
Avtor prevoda: Drago K. Ocvirk
Založba: Družina
E-knjiga: Ni e-knjiga
Leto izdaje: 2017
Število strani: 312
Vezava: trda
Mere: 140 x 210 mm
ISBN: 978-961-04-0434-7

O izdelku

SKRIVNOSTI KATOLIŠKE VERE ZA BRALCA DANAŠNJEGA ČASA

Kaj je katolištvo? Dvatisočletna tradicija? Svetovni nazor? Način življenja? Odnos? Skrivnost? Avtor v tej knjigi raziskuje vse te možnosti in druga vprašanja, s katerimi želi oživiti skrivnosti vere za generacije, ki prihajajo.

Sprva razloži temelje vere – Jezusovo učlovečenje, življenje in učenje, nato pa nadaljuje z opisovanjem zakladov katolištva: zakramentov, čaščenja, molitve, Marije, apostolov, svetnikov, odrešenja, nebes in pekla. Pri zanimivi predstavitvi katoliške Cerkve mu odlično služi njegov prodoren in dinamičen slog, v katerem spretno prepleta poznavanje likovne umetnosti, književnosti, arhitekture, Svetega pisma, teologije, filozofije in zgodovine. Barron govori v jeziku sodobnega življenja, vendar ostaja zvest večnim resnicam.

Robert Barron je pomožni škof v Los Angelesu (ZDA), priznan avtor in ustanovitelj verskega medija Word On Fire. S prisotnostjo v medijih in družbenih omrežjih želi evangelizirati svet kulture – in očitno mu uspeva, saj ima na omenjenih omrežjih največ sledilcev za papežem Frančiškom. Knjigo v ameriškem svetu spremlja istoimenska dokumentarna serija in tako je Potovanje v srce katoliške vere izjemno potovanje, ki je ujelo »katoliško stvar« v vsej globini in lepoti.

Potovanje v srce katoliške vere

V slovenščini je izšla uspešnica Roberta Barrona, najpriljubljenejšega škofa na družbenih omrežjih.

Odpotujte s knjigo v srce katoliške vere

Na to duhovno potovanje vabi škof Robert Barron, ki vas popelje v vodeno raziskovanje katoliškega sveta.

Nazaj na vrh