Ob vsakem nakupu nad 40€ brezplačno prejmete DVD Dober prijatelj - Pedro Opeka!

Zapri
Iskanje
Dom in vrt

Trajnice za slovenski vrt


Dom in vrt

Trajnice za slovenski vrt

Matic Sever

Pošlji povpraševanje

Na zalogi le še nekaj izdelkov. Pred oddajo naročila prosimo, da preverite zalogo po telefonu: 01/360-28-28 ali e-pošti: narocila@druzina.si


Lastnosti

Ikona seznama Koda: 9789610408109
Ikona seznama Avtor: Matic Sever
Ikona seznama E-knjiga: Ni e-knjiga
Ikona seznama Založba: Družina
Ikona seznama Leto izdaje: 2021
Ikona seznama Število strani: 216
Ikona seznama Vezava: trda
Ikona seznama Mere: 190 x 235

O izdelku


Matic Sever je eden najbolj prepoznavnih in dejavnih strokovnjakov na področju okrasnih zelnatih trajnic in načrtovanja zasaditev za vrtove ali druge zelene površine. Izkušnje je nabiral najprej v Botaničnem vrtu v Ljubljani, nato pa predvsem v Belgiji, tudi pri znameniti Jeleni de Belder Kovačič. Že med študijem agronomije je odprl butično vrtnarijo s trajnicami Carniola, ki je prerasla v podjetje z največjo ponudbo trajnic in drugih izbranih rastlin; redno piše članke za številne vrtnarske revije in druge publikacije, pa tudi knjige - ena od njih (Vivaces sans arrosange) je bila že prevedena v francoski jezik.

V tej knjigi je zbral primere zasaditev, prilagojene slovenskemu okolju ter podnebju, in nasvete za pravo izbiro trajnic glede na rastišče, za sajenje, razmnoževanje, oskrbo, … Knjiga bo pritegnila tako strokovnjake kot manj vešče ljubitelje domačih zelenih oaz.

"Pri oblikovanju zunanjega prostora ne pozabimo na naša naravna bogastva in krajinske značilnosti. Stremimo k temu, da bi s pravim izborom rastlin ter materialov stopali po bolj trajnostni poti življenja."

Podobni izdelek

Dom in vrt
25,00€ Poglej izdelek: Vrtnarimo z dušo

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Nazaj na vrh