Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje
Dom in vrt

Trajnice za slovenski vrt


Dom in vrt

Trajnice za slovenski vrt

Matic Sever

34,90€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Trajnice za slovenski vrt
Trajnice za slovenski vrt
34,90€

Lastnosti

Koda: 9789610408109
Avtor: Matic Sever
Založba: Družina
E-knjiga: Ni e-knjiga
Leto izdaje: 2021
Število strani: 216
Vezava: trda
Mere: 190 x 235

O izdelku


Matic Sever je eden najbolj prepoznavnih in dejavnih strokovnjakov na področju okrasnih zelnatih trajnic in načrtovanja zasaditev za vrtove ali druge zelene površine. Izkušnje je nabiral najprej v Botaničnem vrtu v Ljubljani, nato pa predvsem v Belgiji, tudi pri znameniti Jeleni de Belder Kovačič. Že med študijem agronomije je odprl butično vrtnarijo s trajnicami Carniola, ki je prerasla v podjetje z največjo ponudbo trajnic in drugih izbranih rastlin; redno piše članke za številne vrtnarske revije in druge publikacije, pa tudi knjige - ena od njih (Vivaces sans arrosange) je bila že prevedena v francoski jezik.

V tej knjigi je zbral primere zasaditev, prilagojene slovenskemu okolju ter podnebju, in nasvete za pravo izbiro trajnic glede na rastišče, za sajenje, razmnoževanje, oskrbo, … Knjiga bo pritegnila tako strokovnjake kot manj vešče ljubitelje domačih zelenih oaz.

"Pri oblikovanju zunanjega prostora ne pozabimo na naša naravna bogastva in krajinske značilnosti. Stremimo k temu, da bi s pravim izborom rastlin ter materialov stopali po bolj trajnostni poti življenja."

Podobni izdelek

Vrtnarimo z dušo
Dom in vrt
25,00€

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Povezani članki

Nazaj na vrh