Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje
Novo
Drugi priročniki

Vstajenjsko materinstvo

Emily Jensen, Laura Wifler

Vstajenjsko materinstvo: uresničevanje evangelija v materinstvu vam bo pomagalo razumeti in uporabiti evangelij pri pogostih težavah, s katerimi... Več
29,90€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Vstajenjsko materinstvo
Vstajenjsko materinstvo
29,90€

Lastnosti

Koda: 9789610410171
Založba: Družina
Leto izdaje: 2023
Število strani: 264
Vezava: mehka
Mere: 173 x 225 mm
ISBN: 978-961-04-1017-1

O izdelku

Vstajenjsko materinstvo: uresničevanje evangelija v materinstvu vam bo pomagalo razumeti in uporabiti evangelij pri pogostih težavah, s katerimi se soočajo mame, da bi lahko svojo nedeljsko veroizpoved povezali s ponedeljkovim jutranjim napadom jeze.

Knjiga vabi, da odkrijete, kako tesno je evangelij povezan z vsakodnevnim materinstvom. Pridružite se avtoricama, ko se sprehajata skozi zgodbo odrešenja in razkrivata, kako se evangelij nanaša na vaše vsakdanje življenje ter prinaša upanje, svobodo in veselje na vseh področjih materinstva.


O avtoricah:

Emily Jensen in Laura Wifler sta soustanoviteljici organizacije Vstajenjsko materinstvo in sovoditeljici popularnega podkasta. Sta tudi globoko sredi materinstva skupaj s svojimi bralkami. S kombinacijo dostopnosti, sorodnosti in dobrega poznavanja Svetega pisma znata Emily in Laura preprosto podati svetopisemske resnice, jih povezati in uporabiti v vsakdanjem življenju. Bog redno in mogočno uporablja glasova teh dveh mamic, da bi ženske po svetu navduševal za evangelij. Kot svakinji Emily in Laura živita v osrednji Iowi s svojima družinama. 


Odlomek iz knjige:

Ne glede na to, kakšen je tvoj odnos z Bogom, se spomni, da te bo Sveti Duh, ko se boš spokorila in verovala v Jezusa, pričvrstil na živo vinsko trto, samega Jezusa. Ko bivaš v njem, se boš začela spreminjati in dajati sadove, kar izhaja iz pristnega odnosa s to živo vinsko trto. Ko bo sad Duha rasel v tvojem življenju, boš začela ljubiti druge, kot Kristus ljubi tebe. Imela boš veselje v Gospodu v vseh okoliščinah. Tvoja duša bo poznala pravi mir, ko se bo vse drugo zdelo kaotično. Izražala boš potrpežljivost z nemirnimi otroki in se odzivala na nepravično ravnanje in neprijetnosti s prijaznostjo. Do drugih boš dobra, tudi ko drugi ne bodo dobri do tebe. Verovala boš v stvari, ki jih boš videla, nežna boš do malih src in obvladovala boš sebe. Ali je takšno materinstvo sploh mogoče? Ne v popolnosti, seveda, ampak postopoma. Ko boš ostajala v njem, se boš spreminjala. In ni prepozno, da začneš ali začneš znova. Prav zdaj.

Podobni izdelek

Vest, svoboda, morala
Drugi priročniki
5,00€

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Povezani članki

Nazaj na vrh