Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Ob nakupu nad 40€ vas čaka brezplačno darilo: Križev pot s papežem Frančiškom!

Zapri
Iskanje
Osebna rast

Vzgoja za ljubezen

Raimondo Scotto, Maria Scotto

Na teh nekaj straneh nam avtorja osvetljujeta občutljivo in težavno temo vzgoje, z željo, da bo to spodbudilo bralce k iskanju novih vzgojnih cil... Več

Pošlji povpraševanje

Izdelek ni na zalogi.


Lastnosti

Koda: 9789616878432
Avtor: Raimondo Scotto, Maria Scotto
E-knjiga: Ni e-knjiga
Število strani: 88
Vezava: mehka
Mere: 110 x 280 mm

O izdelku

Na teh nekaj straneh nam avtorja osvetljujeta občutljivo in težavno temo vzgoje, z željo, da bo to spodbudilo bralce k iskanju novih vzgojnih ciljev, ki bi v svoje središče res postavili “človeka”.

Govoriti o spolni vzgoji v današnjem družbenem okolju je res velik izziv, predvsem zato, ker na tem področju deluje veliko zunanjih vplivov, zaradi katerih je, kot se nam včasih zdi, delo staršev, ki se trudijo dobro vzgojiti svoje otroke, neučinkovito.

Maria in Raimondo Scotto sta poročena več kot 40 let in imata tri hčere. Raimondo je zdravnik, Maria psihopedagoginja. Že od svoje poroke sta dejavna v gibanju Nove družine, v okviru katerega podpirata in spremljata mnoge pare na njihovi poti v dvoje. Skozi leta sta dobro preučila temo spolnosti in bila zato povabljena kot govornika na nacionalne in med narodne simpozije in si v stiku z mnogovrstnimi vprašanji na to temo, ki so prihajala z vseh koncev sveta, pridobila veliko izkušenj – tudi preko pogovorov in dopisovanja z veliko mladimi posamezniki in pari.

Nazaj na vrh