Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Skozi advent z Adventnim sopotnikom

Za vas piše:
K. C.
Objava: 27. 11. 2018 / 09:55
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 27.11.2018 / 14:30
Ustavi predvajanje Nalaganje
Skozi advent z Adventnim sopotnikom

Skozi advent z Adventnim sopotnikom

Tudi letos vas bo ves adventni čas spremljal Adventni sopotnik, ki nas bo privedel k Jezusu v jaslice.
Tudi letos vas bo ves adventni čas spremljal Adventni sopotnik, ki nas bo privedel k Jezusu v jaslice. »Vsak dan se bomo sprehodili po zgodovini odrešenja skozi Staro in Novo pa tudi tvojo zavezo. Kraji, ki jih bomo obiskali v molitvi, bodo za nas priprava na srečanje z Odrešenikom Jezusom Kristusom, je povabil urednik slovenske izdaje Magnificata br. Miran Špelič.

Seveda nas bo spremljala tudi Božja beseda, nabrana iz tiste, ki jo ponuja Cerkev pri bogoslužju, zraven pa je dodan še razmislek za spodbudo. Za vsak dan je pripravljena in ponujena še molitev ali pesem, ki nas odpira v pričakovanju na velikega gosta. »Pri teh molitvah smo imeli pripravljavci pred očmi družine z manjšimi otroki, saj je prav adventni venec postal pomembna točka uvajanja najmlajših v molitev.«


Naučite se novih adventnih pesmi

Še posebej vas vabimo, da se za to priložnost naučite Betlehemsko pesem, ki jo lahko poslušate na spletni strani www.magnificat.si. Naj vas spremlja ves adventni čas. Prav za slovensko izdajo Magnificata je nastala pesem Blagoslovi, varuj, ki je zelo primerna pri blagoslavljanju doma na svete večere.

Adventni sopotnik vas vabi na potovanje. Naj bo to veselo in polno adventnih luči.


Kupi v trgovini

Novo
1945: Dnevnik mojega križevega pota
Zgodovina
29,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh