Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

57. redna seja Slovenske škofovske konference

Objava: 29. 11. 2010 / 10:09
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:06
Ustavi predvajanje Nalaganje

57. redna seja Slovenske škofovske konference

V prostorih Nadškofijskega ordinariata danes in jutri poteka 57. redna seja SŠK, ki se je bodo poleg slovenskih škofov udeležili tudi gostje iz sosednjih škofovskih konferenc.

V prostorih Nadškofijskega ordinariata danes in jutri poteka 57. redna seja SŠK, ki se je bodo poleg slovenskih škofov udeležili tudi gostje iz sosednjih škofovskih konferenc, sporočajo s Tiskovnega urada SŠK.

Danes popoldne bo videmski nadškof msgr. Andrea Bruno Mazzocato v okviru glavne teme spregovoril o duhovni in teološki formaciji bogoslovcev in duhovnikov. Hrvaško bo zastopal škof msgr. Josip Mrzljak, Madžarsko pa škof msgr. Gyorgy Udvardy.

V ljubljanski stolnici sv. Nikolaja bo nocoj ob 18.30 sveta maša, ki jo bo ob somaševanju domačih in tujih škofov daroval ljubljanski nadškof metropolit in predsednik SŠK msgr. dr. Anton Stres.

Drugi dan zasedanja bodo predstavniki sosednjih škofovskih konferenc predstavili utrip življenja v njihovih krajevnih Cerkvah.

Seja se bo zaključila jutri, v torek, 30. novembra 2010, ob 12.00 z novinarsko konferenco, ki bo v pritličju Nadškofijskega ordinariata.

Kupi v trgovini

Novo
Konec krščanske civilizacije
Filozofija in esejistika
22,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh