Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Čudeži Janeza Pavla II.

Objava: 19. 03. 2008 / 07:25
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:08
Ustavi predvajanje Nalaganje

Čudeži Janeza Pavla II.

Knjiga Čudeži Janeza Pavla II. je delo poljskega duhovnika Pavla Zuchniewicza, ki je skupaj s sodelavci zbral poročila o nenavadnih dogodkih in čudežnih ozdravitvah, ki so se zgodili ljudem, ki so bili v velikih stiskah in preizkušnjah. Ob srečanju s pokojnim papežem Janezom Pavlom II. so potem, ko jih je nagovoril, objel ali položil roke na njihove glave, jim rekel besedo ali dve v tolažbo ter jih priporočil božji ljubezni, začutili, da se je njihovo stanje izboljšalo.

Število takšnih nenavadnih ozdravitev se je bistveno povečalo po papeževi smrti. Avtor, ki zbira podatke o takšnih ozdravitvah, govori o »plazu čudežev«. Ali gre res za prave čudeže, bodo ugotovili strokovnjaki, zdravniki in drugi. Pokojni papež Janez Pavel II. je bil izjemen človek, ki je živel blizu skrivnosti. O tem so najbolj prepričani tisti, ki so na njegovo besedo, ali ob srečanju z njim ali pa po zaupni molitvi k njemu že po njegovi smrti, čudežno ozdraveli.



Poročila, ki so zbrana v knjigi, kažejo na obstoj moči, ki prekaša naravne sile in zakone. Bralca vabijo k premisleku in veri v božjo pomoč, ki deluje po ljudeh.



Zelo priporočamo!


Cena: 24,50 evrov



Več o knjigi

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgodbi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh