Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Darujmo za svetovni dan mladih!

Objava: 05. 10. 2010 / 09:15
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:08
Ustavi predvajanje Nalaganje

Darujmo za svetovni dan mladih!

Na spletni strani svetovnega dneva mladih sprejemajo darove za pomoč pri prireditvenih stroških.

Prireditelji svetovnega dneva mladih v Madridu avgusta prihodnje leto so v začetku tedna napovedali, da lahko vsi tisti, ki želijo s svojim darom zmanjšati stroške tega velikega dogodka, to odslej storijo na novi spletni strani.

Na spletnem naslovu http://www.muchasgracias.info/ lahko darovalci izberejo več različnih področij, za katera bi želeli nameniti svoja sredstva, denimo liturgična oblačila, prevažanje invalidnih udeležencev, in finančna pomoč mladim iz obubožanih držav.

Gabriel Gonzalez-Andrio, direktor trženja za svetovni dan mladih 2011, je pojasnil, da želijo s to zamislijo spodbuditi ljudi, naj sodelujejo pri pripravi srečanja v skladu s svojimi razpoložljivimi sredstvi.

Dodal je še, da naj bi udeleženci svetovnega dneva mladih s svojimi prispevki pokrili okoli dve tretjini nastalih stroškov, preostalo tretjino pa bodo prireditelji pokrili s prostovoljnimi zasebnimi darovi ter s sponzorskimi sredstvi.

Cilj prirediteljev je po besedah finančnega direktorja dogodka ‘potrošiti čim manj in nabrati čim več, poleg tega pa še kaj prihraniti’.

Vsi tisti, ki bi želeli darovati za svetovni dan mladih 2011, lahko obiščete spletno stran na naslovu http://www.muchasgracias.info/.

Kupi v trgovini

Evangeliji
Sveto pismo
4,80€
Nalaganje
Nazaj na vrh