Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Deset tisoč mladih Ekvadorcev se je zaobljubilo čistosti

Objava: 07. 04. 2010 / 06:47
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:08
Ustavi predvajanje Nalaganje

Deset tisoč mladih Ekvadorcev se je zaobljubilo čistosti

Mladi bodo ohranili čistost do poroke in branili človeško življenje od spočetja do naravne smrti

Deset tisoč mladih se je minuli mesec zbralo v ekvadorski nadškofiji Quito, kjer so se skupaj zaobljubili čistosti do sklenitve zakonske zveze in zagovarjanju človeškega življenja od spočetja do naravne smrti. Dogodek je priredilo gibanje 'Za Življenje', na tisoče mladih pa se je udeležilo koncerta in prisluhnilo pričevanjem 'o resnici glede smrti, kontracepcije in splava'.

Mladi so poslušali pričevanja žensk, ki so se znašle na pragu klinik za splave, vendar so s pomočjo prostovoljcev gibanja 'Za Življenje' doumele, za kaj dejansko gre pri splavu, sprejele so njihovo pomoč in izrekle glasen 'da' življenju. Mladi so ob pogledu na dojenčke, rešene skoraj gotove smrti v maternici, in njihove pogumne mamice navdušeno vzklikali, kar je bil prav tako en sam glasen 'da' človeškemu življenju.

Po prisostvovanju pri različnih dogodkih so se mladi zaobljubili, da bodo živeli v čistosti do sklenitve zakonske zveze in da bodo zvesto živeli v zakonu, ‘dokler jih smrt ne loči’. Kot so povedali prireditelji dogodka, bodo tovrstne shode še organizirali, saj želijo ekvadorske otroke in družine vzgojiti za svobodo, da bi se znali odreči mamljivim ponudbam kraljestva smrti, kontracepcije in splava.

Kupi v trgovini

Novo
1945: Dnevnik mojega križevega pota
Zgodovina
29,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh