Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Dragi mavričarji in veroučenci!

Objava: 13. 05. 2008 / 11:25
Oznake: Družba
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:09
Ustavi predvajanje Nalaganje

Dragi mavričarji in veroučenci!

Ste po nevihti opazili velik lok nebesne mavrice? Razveselili so se je tudi tisti otroci, ki nimajo kam pisati domačih nalog in ne tega, kar si v svoji razigrani domišljiji izmislijo. Mogoče kar pravi roman ali pa zabaven strip!

Zato Slovenska karitas letos trka na vaše srce. Trk, trk, odprite, prosimo! Prinesite k veroučni uri vsaj po en velik črtast zvezek za tiste neznane sošolce, ki si ga ne morejo kupiti. Z vašim majhnim darom se bo v njihovih srcih razpela mavrica.

Dobro delo pa znate bralci Mavrice in vsi veroučenci opraviti tudi drugače: z molitvijo, obiskom delavniške svete maše, s pomočjo starejšim in bolehnim ljudem, s prijaznostjo do učiteljev, gospe kuharice, hišnika in čistilk …, pa še s skrbjo do narave, s prizadevanjem za prijateljstvo in še z marsičem.

Toda kako bo Janez ali pa Miha res kaj znal, če kot Janezek ali pa Mihec, kot Boris, Mitja, Katja, Maruša … ni imel zvezka, da bi vanj zapisal potrebne reči? Niti domače naloge, kaj šele domišljijske povesti! Zato se sporočilo Slovenske karitas glasi:

KAR SE JANEZEK NAUČI, TO JANEZ ZNA (ČE ZVEZEK IMA)




Mavrica in Karitas te vabita, da skupaj s starši kupiš NOV VELIK (A4) ČRTAST ZVEZEK. Ob mednarodnem dnevu družin, 15. MAJA ali v tistem tednu, ga prinesi k šmarnicam oziroma k verouku. Na priložen listič lahko zapišeš svoj pozdrav. Zvezke bo KARITAS razdelila otrokom, ki potrebujejo pomoč.

Če želiš pokloniti več zvezkov, to lahko storiš tudi z SMS sporočilom ZVEZEK na številko 1919. S sporočilom boš daroval 1evro za pomoč otrokom s šolskimi potrebščinami.

Veroučenci in bralci Mavrice, ali razumete? Podarite neznanemu sošolcu vsaj en velik črtast zvezek!

Da se veselo razpne mavrica v njegovem srcu!


HVALA.

Slovenska karitas

Podrobnosti: www.karitas.si/zvezek

Kupi v trgovini

Novo
1945: Dnevnik mojega križevega pota
Zgodovina
29,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh