Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Izvajalci oddali ponudbe za 31 programov

Za vas piše:
M. M.
Objava: 24. 08. 2021 / 14:12
Oznake: Zdravje
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 24.08.2021 / 14:19
Ustavi predvajanje Nalaganje
Izvajalci oddali ponudbe za 31 programov
Izvajalci so popolne ponudbe oddali za 31 razpisanih programov v vrednosti 1,74 milijona evrov. FOTO: Tatjana Splichal

Izvajalci oddali ponudbe za 31 programov

Upravni odbor Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS) je v ponedeljek sprejel sklep o izbiri ponudnikov, ki so se prijavili na javni poziv za oddajo ponudb za začasni prenos programa zdravstvenih storitev za pogodbeno leto 2021.

Ponudniki so lahko oddali ponudbe za začasni prenos opredeljenega programa zdravstvene dejavnosti, ki v prvi polovici leta niso bili realizirani, izvajalci pa so ocenili, da jih ne bodo uspeli realizirati niti do konca leta 2021, poroča STA.

57 ponudnikov za 43 programov

ZZZS je javni poziv objavil 6. avgusta, rok za prijavo pa se je iztekel minuli teden. Na poziv se je prijavilo 57 ponudnikov. Ti so oddali ponudbe za 43 različnih programov, za devet programov pa prijav ni bilo. Na razpis so se sicer lahko prijavili tako javni izvajalci zdravstvenih dejavnosti kot tudi zasebni zdravstveni delavci, ki so izpolnjevali pogojne razpise.

V celoti ali delno je bil oddan program v 31 razpisanih programih v vrednosti 1,74 milijona evrov, medtem ko so za 12 programov ponudniki oddali nepopolne ponudbe, zato programa niso podelili.

Podpis pogodbe do 31. avgusta

Izbrani ponudniki bodo morali pogodbe podpisati najpozneje do prihodnjega torka, 31. avgusta. Če jih ne bodo, bo ZZZS do 15. septembra k podpisu povabil naslednjega ponudnika po vrstnem redu. Največji dopusten obseg nerealiziranega programa, ki ga izvajalci zdravstvenih storitev lahko začasno prenesejo je odvisen od ugotovljenega obsega nerealiziranega programa zdravstvene dejavnosti ali zdravstvenih storitev v prvih šestih mesecih tekočega leta in je določen v odstotku od ugotovljenega nerealiziranega programa, še navaja STA.

Kupi v trgovini

Danielov post
Zdravje
29,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh