Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kaj naj prinese Miklavž?

Za vas piše:
Spletno uredništvo
Objava: 28. 11. 2023 / 09:37
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 28.11.2023 / 10:12
Ustavi predvajanje Nalaganje
Kaj naj prinese Miklavž?
Le kdo prihoda sv. Miklavža ne pričakuje z otroškim srcem? FOTO: Milena Nagelj

Kaj naj prinese Miklavž?

Težko pričakovani prihod sv. Miklavža je z vsakim dnem bliže. S čim vas bo razveselil tokrat? Družinini sodelavci smo mu pomagali z nekaj predlogi …

Izdelki Blagor lahko polepšajo vsak krščanski dom. FOTO: Arhiv Družine

Namigi iz Miklavževe ponudbe

Najbolj neposreden namig darežljivemu svetniku je posebna Miklavževa ponudba, kjer bomo poleg mnogih knjižnih predlogov za otroke našli slikanice o Miklavžu, knjižico adventnih pobarvank, kviz o Jezusovem življenju, igro Črni parkelj in druge družabne igre. Ne manjka niti družabna igra Slovensko zamejstvo in Slovenija, ki jo je založba Družina izdala v sodelovanju z Rafaelovo družbo. Ta v sebi pravzaprav skriva kar štiri različne igre!

Ker je dobri mož v teh dneh izjemno obremenjen, smo mu vsaj nekaj dela prihranili s kar desetimi različnimi Miklavževimi paketi za šolske in predšolske otroke, tudi za najstnike. Mlade bodo navdušili še krasni puloverji in nahrbtniki Blagor, vse ljubitelje lepega pa izdelki Blagor nasploh!

Za božič in novo leto

FOTO: Jože Potrpin

Sveti Miklavž razmišlja vnaprej. Kdo ve, ali nam bo pomagal obogatiti zbirko figur v jaslicah? Komu morda prinese ličnega angelčka, mladoporočenci pa čisto verjetno še nimajo »opreme« za blagoslov doma na prihajajoče svete večere. Vsakomur bo prav prišel koledarAleteijin, ki pogreje vsak dan, rokovnik ali kaj povsem klasičnega. Neprecenljivo je uporabljati koledar, v katerem ne manjkajo cerkveni prazniki in godovi! In sveti Miklavž to ve.

Za mamo, očeta, dedka in babico

Skodelica za topel domači čaj. FOTO: Arhiv Družine

Mami lahko prinese prisrčno majico, skodelico ali katero od izjemnih knjig, kot sta Teologija doma in Vstajenjsko materinstvo. Babico bo navdušil Vrtec pri stari mami, očeta pa prava moška kuharica Balkan Ekspres ali – če je zagret za filme – Izvoljeni. Dedku bo hladne zimske dni popestril Radovednež, pa tudi nasploh bo Miklavž gotovo izkoristil bogato ponudbo naročnin na številne revije in tednik Družina.

Posebej za popotnike

Tudi vas očara adventna Budimpeša? FOTO: minimatine.hu

Morda pa bo koga posebno pridnega sveti Miklavž presenetil z bogatim darilom in mu poklonil doživetje adventne Budimpešte. Dvodnevno romanje pod vodstvom Ferdinanda Šerbelja in Janeza Grila zajema ogled razstave »Renoir« in vseh glavnih budimpeštanskih znamenitosti.

Dragi sveti Miklavž,
prinesi nam, kar veš, da nam bo pomagalo ta svet za seboj puščati za odtenek lepši.
Ne pozabi obdariti prav vsakogar in nas navdihni, da ti bomo pri tem pomagali.
Se te že veselimo!

Kupi v trgovini

Sveti Miklavž in tri kepe zlata (trda vezava)
Za otroke
9,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh