Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje
Drugi priročniki

Vrtec pri stari mami

Ideje za kakovostno preživljanje časa z vnuki

Drugi priročniki

Vrtec pri stari mami

Ideje za kakovostno preživljanje časa z vnuki

Zakladnica idej za preživljanje časa z otroki. Priročnik, namenjen babicam in dedkom ter vsem, ki se ukvarjate z vzgojo otrok. Več
29,90€
Zmanjšaj
Dodaj
Na zalogi
Dostava: 2-4 dni
Vrtec pri stari mami
Vrtec pri stari mami
29,90€

Lastnosti

Koda: 9789610408642
Avtor: Majda Hostnik
Založba: Družina
Leto izdaje: 2022
Število strani: 304
Vezava: trda
Mere: 153 x 228 mm
ISBN: 978-961-04-0864-2

O izdelku

Zakladnica idej za preživljanje časa z otroki. Knjiga je zasnovana kot priročnik, namenjen babicam in dedkom ter vsem, ki se ukvarjate z vzgojo otrok.

Majda Hostnik si je od nekdaj želela postati učiteljica. Želja se ji je uresničila in postala je učiteljica razrednega pouka. To je bil zanjo sanjski poklic, ki ga po upokojitvi še naprej uresničuje doma s svojimi vnuki.

V tej knjigi je podelila z bralcem izkušnje, ki jih je pridobila pri svojem delu v šoli in doma. Izvedeli boste, kako poteka dan, ki ga preživi s predšolskimi vnučki, ki jih čuva z možem na svojem domu, ter katere dejavnosti spremljajo njihove dneve.

Opisanih je veliko za igre doma in v naravi ter nasvetov, kako pričarati okolje, v katerih otroci delavni, sproščeni in vztrajni, da boste skupaj doživeli veliko neprecenljivih trenutkov zadovoljstva ob ustvarjanju ter pridobili nova znanja preko iger.

Podobni izdelek

Rumeni svet
Drugi priročniki
22,90€

Želite obdariti svoje najdražje? Obiščite trgovino Aleteia.

Več

Povezani članki

Nazaj na vrh