Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kardinal Puljić na obisku na Koroškem

Objava: 09. 04. 2010 / 09:39
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:09
Ustavi predvajanje Nalaganje

Kardinal Puljić na obisku na Koroškem

Bosenska delegacija je v Avstrijo pripotovala na povabilo škofa Schwarza v okviru partnerstva med sarajevsko in celovško škofijo

Bosenska cerkvena delegacija pod vodstvom kardinala Vinka Puljića je na povabilo škofa Aloisa Schwarza te dni na obisku na avstrijskem Koroškem. Delovni poudarki obiska v okviru partnerstva med celovško škofijo in sarajevsko nadškofijo, ki bo trajal od 9. do 11. aprila, so razprave o medijih, človekoljubnih organizacijah in o verskem pouku.

Kardinala Puljića med obiskom v Celovcu tako spremljajo direktor Sarajevske Karitas Pero Brkić, vodja Katoliškega šolskega središča v Sarajevu, ravnateljica osnovne šole pri Katoliškem šolskem središču, in direktor katoliškega tednika.

V času obiska bosta škof Schwarz in kardinal Puljić v nedeljo, 11. aprila, skupaj birmala mlade v celovški škofiji, že jutri pa bo kardinal Puljić birmovalec pri hrvaški katoliški skupnosti v Celovcu.

Jutri zvečer bosta škof Schwarz in kardinal Puljić slovesno odprla razstavo z naslovom ‘Dialog 2010’, na kateri bodo razstavljena dela bosenskih sodobnih umetnikov. O trenutnem položaju v Bosni in Hercegovini bo v kratkem predavanju spregovoril mednarodni visoki predstavnik Valentin Inzko.

Kupi v trgovini

Beseda za na pot
Duhovnost
7,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh