Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Klic dobrote v Tednu Karitas

Objava: 18. 11. 2010 / 09:00
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:08
Ustavi predvajanje Nalaganje

Klic dobrote v Tednu Karitas

Tradicionalni dobrodelni koncert bo v sredo, 24. novembra 2010, v celjski dvorani Golovec, istega dne pa se bodo sodelavci Karitas udeležili romanja na Ponikvo.

20. mednarodni, zdaj že tradicionalni dobrodelni koncert Klic dobrote, ki bo v sredo, 24. novembra 2010, ob 20.00 v celjski dvorani Golovec, bo eden od največjih mednarodnih sklepnih dogodkov evropskega leta boja proti revščini in socialni izključenosti. Častni pokrovitelj koncerta je Evropski parlament. Koncert bosta neposredno prenašala Televizija Slovenija in Radio Ognjišče. Slovenska Karitas bo v času koncerta zbirala denarna sredstva za družine v Sloveniji.

Sodelavci Karitas pa se bodo v sredo, 24. novembra 2010, udeležili romanja na Ponikvo, ki se bo ob 10.00 začelo z molitveno uro, ob 11.00 pa nadaljevalo s sveto mašo, ki jo bo daroval nadškof pomočnik msgr. dr. Marjan Turnšek, predsednik Slovenske Karitas. Popoldne bodo prostovoljci in sodelavci Karitas nadaljevali z druženjem na celjskem sejmišču.

Prostovoljci, ki že vrsto let s potrpežljivostjo darujejo čas za ljudi v stiski, bodo ob dvajseti obletnici delovanja Karitas prejeli posebna priznanja. Z obiskom jih bo počastil tudi generalni tajnik Caritas Europa Jorge Nuño Mayer.

Dodatne informacije so na voljo na spletni strani http://www.karitas.si./.

Kupi v trgovini

Oče, zgodi se tvoja volja
Molitveniki
1,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh