Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Ko te jeza spremeni v volka [VIDEO]

Za vas piše:
Uredništvo
Objava: 09. 10. 2021 / 16:21
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 10.10.2021 / 20:48
Ustavi predvajanje Nalaganje
Ko te jeza spremeni v volka [VIDEO]
Naslovnica knjige Ko te jeza spremeni v volka. FOTO: Založba Družina.

Ko te jeza spremeni v volka [VIDEO]

Letošnji Teden otroka, ki poteka od ponedeljka, 4. oktobra, do nedelje, 10. oktobra 2021, želi z osrednjo temo »Razigran uživaj dan!« kot protiutež posledicam epidemije poudariti pomen igrivosti, sproščenosti in druženja.

K razigranemu uživanju dneva lahko veliko doprinese tudi dobra knjiga. Staršem in otrokom priporočamo v branje poučno knjigo z naslovom Ko te jeza spremeni v volka


Otroci, ki nadlegujejo svoje vrstnike, so kot volkovi z ostrimi čekani. Ta knjiga vas bo poučila o tem, kako zbrati pogum in se jim postaviti po robu.

»Na mojo šolo hodi zlobna volkulja. Ime ji je Neža in njen trop je vedno okrog nje. Da bi se uprla njenemu zasmehovanju in tudi jaz dobila prijatelje, sem postala hujša od volkulje!«

Prisluhnite odlomku na tej povezavi, ki ga je iz knjige Ko te jeza spremeni v volka prebrala urednica in prevajalka knjige Lara Gea Vurnik Navinšek.

Tudi Družina praznuje Teden otroka

Ne pozabite: ker tudi Založba Družina praznuje Teden otroka, vam ob uporabi promocijske kode podarjamo popust na vse knjige iz zbirke Kaja (in tudi na knjigi 5 jezikov ljubezni otrok in 5 jezikov ljubezni najstnikov). Ob nakupu vpišite promocijsko kodo otrok15 in pridobite 15 % popusta na izbrane knjige. Akcija velja do nedelje, 10. oktobra 2021. 

Nalaganje
Nazaj na vrh