Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Komentar: Duhovne počitnice

Za vas piše:
Mojca Purger
Objava: 02. 06. 2021 / 04:25
Oznake: Cerkev, Družba, Mnenja
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 01.07.2021 / 08:40
Ustavi predvajanje Nalaganje
Komentar: Duhovne počitnice

Komentar: Duhovne počitnice

Vse na enem mestu: seznam letošnjih duhovno-počitniških programov.

Voditeljem pomagajo za otroke skrbeti animatorji, mladi, ki so večinoma pred nekaj leti bili še otroci, zdaj pa so že na vrsti, da tudi sami dajo naprej, kar so kot otroci prejeli. FOTO: Tatjana Splichal



Poletje je pred vrati (čeprav je vreme to dejstvo dolgo ignoriralo). Večina nas z mislijo na dopust laže premaguje naporne tedne v službi in šoli. Nekatere pa misel na dolgo poletje skrbi, še zlasti starše, ki morajo najti varstvo za svoje šolarje za dobrih devet počitniških tednov. Nekaj jih bodo gotovo preživeli skupaj, na pomoč priskočijo še babice in dedki, veliko pa staršem pomenijo tudi počitniški programi z versko vsebino, kamor lahko vpišejo svoje otroke in zaupajo, da bodo preživeli nepozaben teden, v katerem se bodo tudi veliko naučili.

Voditeljem pomagajo za otroke skrbeti animatorji, mladi, ki so večinoma pred nekaj leti bili še otroci, zdaj pa so že na vrsti, da tudi sami dajo naprej, kar so kot otroci prejeli. Čeprav niso plačani, pridobijo ogromno. Učijo se voditi skupino, z drugimi animatorji pa ob skupnem prizadevanju za otroke, ki so jim zaupani, zgradijo tesna prijateljstva in lepe spomine.

Če še ne veste, katerega duhovnega odmika bi se udeležili letos, vam želimo olajšati izbiro s seznamom duhovno-počitniških programov, ki smo jih umestili v Našo družino, objavljeni pa so tudi v spodnji priponki (zbrala in uredila jih je Tina Denk). Izbira je tako pestra, da bo vsak našel nekaj zase.

Celo Jezus se je rad umaknil na samoten kraj in molil. Zakaj ne bi tega letos storili tudi mi?

Duhovne vaje 2021 popravljeno.pdfDuhovne vaje 2021 popravljeno.pdf
_ _ _

*Komentar je uvodnik v Naši družini (23/2021).*

*Naša družina na facebooku TUKAJ.*
_ _ _

SORODNI PRISPEVKI:

Komentar: Kaj potrebujejo mladi

Komentar: Verska vzgoja

Komentar: Na mladih svet stoji

Komentar: Bogato izročilo šmarnic

Kupi v trgovini

Prenovitev
Duhovna rast
21,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh