Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Mavrično-katehetske igre in izzivi 2020-2021

Objava: 02. 10. 2020 / 11:53
Oznake: Družba, Duhovnost
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 03.11.2020 / 10:44
Ustavi predvajanje Nalaganje

Mavrično-katehetske igre in izzivi 2020-2021

VESELO POVABILO



MKI (Mavrično-katehetske igre)
so sestavljene iz opravljanja izzivov od oktobra do maja in tekmovanja v juniju na Čarni mavrici v Ljubljani, če bo to mogoče. Tam se bodo skupine pomirile v znanju, vse pa čakajo imenitne delavnice, druženje in vesela sveta maša.

Prijave na: mavrica@druzina.si do 15. novembra 2020. Pošljete imena in priimke članov skupine (od 3 do 9 osnovnošolskih otrok), razrede otrok, ime vaše župnije, ime voditelja (srednješolec – animator, starš, katehet, duhovnik) in ime skupine, ki ga izberete sami.


IZZIVI ZA VSE

Izzivi za vse so konkretne naloge, ki povezujejo otroke in razveseljujejo župnijo. Vsak mesec bodo objavljeni v Mavrici na str. 42-43 in so prilagojeni trenutnim epidemiološkim razmeram. Namenjeni so vsem veroučnim skupinam. Opravili jih boste lahko tudi, če se v živo ne boste mogli srečati. Na izzive se ni potrebno posebej prijavljati, veseli pa bomo kakšne fotografije in poročila v dveh, treh stavkih, kako vam je izziv uspel in bomo to tudi objavili v Mavrici ali na spletu.


IZZIV ZA OKTOBER

Mesec oktober je mesec molitve. V času virusa, ko ne moremo biti toliko skupaj, kot si želimo, nas povezuje prav molitev. Vsak iz skupine naj napiše dve prošnji (vsako na svoj listek) ali dve zahvali (vsako na svoj listek) in listke odda v za to določeno škatlo. Katehet oz. voditelj skupine bo vsak teden v oktobru izžrebal dva listka in njuno vsebino povedal vsem. Tako boste vsi iz skupine pri večerni molitvi molili prav za izžrebane namene. Mavrici sporočite nekaj svojih molitvenih namenov.


IZZIV ZA NOVEMBER

V novembru praznujemo zahvalno nedeljo, ko se Bogu zahvalimo za vse, kar smo dobrega prejeli v minulem letu. Povabljeni ste, da v tem mesecu vsak zase pripravi dnevnik hvaležnosti, v katerega vsak dan napiše vse, kar je lepega doživel in dobrega prejel. Za vse se zahvali Bogu. Na koncu meseca pa izbere nekoga, ki bi se mu še posebej rad zahvalil. Pripravi manjše presenečenje zanj in mu ga izroči skupaj z zahvalo. Pogovorite se, kako vam je uspelo, in Mavrici pošljite kakšen utrinek :)

Kupi v trgovini

Če bi poznali Božji dar
Duhovna rast
13,50€
Nalaganje
Nazaj na vrh