Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Nočna romanja mladih ob zaključku šolskega leta

Objava: 19. 06. 2007 / 08:45
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:06
Ustavi predvajanje Nalaganje

Nočna romanja mladih ob zaključku šolskega leta

Škofijski odbor za mladino ljubljanske in novomeške škofiji pripravlja 36. nočno peš romanje mladih na Brezje pod geslom Maraton prijateljstva – z Marijo na pot prijateljstva z Jezusom.

Romanje se bo začelo v petek, 22. junija, ob 21.30 uri z besednim bogoslužjem in blagoslovom romarjev v župnijski cerkvi sv. Vida v Šentvidu nad Ljubljano. Ob 2. uri (ponoči) bo v Kranju molitveno bogoslužje. Vrhunec romanja bo v soboto, 23. junija, ob 7. uri v Marijini baziliki na Brezjah. Mašo, katero bo sooblikovala skupina Stična band, bo daroval voditelj Škofijskega odbora za mladino, gospod Gregor Kunej.

Škofijski odbor za mladino celjske, murskosoboške in mariborske škofije v petek, 22. junija, organizira nočno romanje mladih na Ptujsko goro, ki bo potekalo pod geslom Tvoja Beseda je svetilka mojim nogam! (Ps 119, 105).

Mladi se bodo na pot odpravili peš ali s kolesi. Maša ob zaključku romanja bo v soboto, 23. junija, ob 7. uri v Marijini cerkvi in jo bo daroval murskosoboški škof, msgr. dr. Marjan Turnšek.

Več na: http://www.drustvo-skam.si ali na http://www.mb.som@rkc.si.


Kupi v trgovini

Novo
1945: Dnevnik mojega križevega pota
Zgodovina
29,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh