Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Nova revija z govori in nagovori Benedikta XVI.

Objava: 21. 03. 2011 / 13:50
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:09
Ustavi predvajanje Nalaganje

Nova revija z govori in nagovori Benedikta XVI.

Revija na dvanajstih straneh bo izhajala desetkrat v letu, namenjena pa je ljudem, ki želijo bolje razumeti svojo vero in jo še bolj zavzeto razširjati.

Pridige, nagovori in duhovna besedila papeža Benedikta XVI. bodo temeljna vsebina nove mesečne revije, ki jo bo pričela izdajati nemška založba Herder iz Freiburga. Revija na dvanajstih straneh bo izhajala desetkrat v letu, namenjena pa je ljudem, ki želijo bolje razumeti svojo vero in jo še bolj zavzeto razširjati, 'v tej želji pa se čutijo povezani s papežem in svetovno Cerkvijo', sporočajo predstavniki omenjene založbe.

V prvi izdaji revije, ki bo izšla meseca aprila, so zbrana papeževa besedila o postu in velikonočnih praznikih. Revija opozarja tudi na cerkvene praznike v tistem obdobju in na izbrane 'svetnike meseca'. Revijo bodo tiskali v začetni nakladi deset tisoč izvodov.

Izdajatelj revije je programski vodja založbe Herder, Burkhard Menke, uredništvo pa sestavljata časnikarja Radia Vatikan Stefan von Kempis in Gudrun Sailer. Založba Herder ureja tudi Zbrana dela Josepha Ratzingerja, pri tej katoliški založbi pa je papež Benedikt XVI. izdal tudi svojo najnovejšo knjigo o Jezusu.

Dodatne informacije v nemškem jeziku so na voljo na spletnem naslovu http://www.gemeinsam-glauben.de/.

Kupi v trgovini

Novo
1945: Dnevnik mojega križevega pota
Zgodovina
29,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh