Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Novinarska konferenca ob predstavitvi akcije 40 dni brez alkohola

Objava: 04. 03. 2011 / 08:39
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:06
Ustavi predvajanje Nalaganje

Novinarska konferenca ob predstavitvi akcije 40 dni brez alkohola

Akcijo, ki bo letos potekala že šesto leto, bodo organizirale Slovenska Karitas, Javna agencija RS za varnost prometa – Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu pri Ministrstvu za promet in Zavod Med.Over.Net.

V galeriji Družine na Krekovem trgu 1 v Ljubljani bo v sredo, 9. marca 2011, ob 11. uri novinarska konferenca, na kateri bodo predstavili letošnjo akcijo '40 dni brez alkohola', ki bo trajala bo od pepelnične srede, 9. marca, do velike sobote, 23. aprila, sporočajo s Tiskovnega urada SŠK.

Akcijo, ki bo letos potekala že šesto leto, bodo organizirale Slovenska Karitas, Javna agencija RS za varnost prometa – Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu pri Ministrstvu za promet in Zavod Med.Over.Net. Pri organizaciji bodo sodelovali tudi Zavod Varna pot, Katedra za družinsko medicino Medicinske fakultete v Ljubljani (projekt Sporočilo v steklenici) in Celjska interdisciplinarna akcijska skupine za varnost v cestnem prometu.

Glavna namena akcije sta izraziti solidarnost z vsemi, ki trpijo zaradi nasilja, nesreč in bolezni, ki so posledica prekomernega uživanja alkohola v Sloveniji, ter spodbuditi širšo javnost k spremembi družbenih navad, povezanih s pitjem alkohola.

Poleg predstavnikov organizatorjev bodo na novinarski konferenci sodelovali tudi člani Kluba zdravljenih alkoholikov Nova brazda Kranj, ki bodo spregovorili o pomenu tovrstne podpore v njihovem vsakdanjem trudu za življenje brez alkohola.

Dodatne informacije so na voljo na spletnem naslovu: http://www.brezalkohola.si/.

Kupi v trgovini

Življenjske težave
Drugi priročniki
4,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh