Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Novinarska konferenca Slovenske Karitas

Objava: 19. 03. 2010 / 08:15
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:07
Ustavi predvajanje Nalaganje

Novinarska konferenca Slovenske Karitas

Predstavniki Slovenske Karitas vabijo v ponedeljek, 22. marca, ob 11. uri v galerijo Družine

Novinarska konferenca Slovenske Karitas bo v ponedeljek, 22. marca 2010, ob 11. uri v galeriji Družine na Krekovem trgu 1 v Ljubljani, sporočajo s Tiskovnega urada SŠK. Na tiskovni konferenci bodo predstavili celoletno realizacijo pomoči Karitas v Sloveniji v letu 2009.

Na novinarski konferenci bosta sodelovala g. Imre Jerebic, generalni tajnik Slovenske Karitas in g. Alojzij Štefan, član izvršilnega odbora Caritas Europa. Prvi bo predstavil celotno realizacijo pomoči Karitas v Sloveniji letu 2009 ter začetek akcije Pomagajmo preživeti, namenjene pomoči družinam in posameznikom, ki jih je prizadela gospodarska kriza.

Član izvršnega odbora Caritas Europa g. Alojzij Štefan bo spregovoril o desetih razlogih za nujno ukrepanje za zmanjševanje revščine v Evropi, aktivnostih Slovenske Karitas v letu boja proti revščini in izključenosti v Evropi, predstavil pa bo tudi peticijo z naslovom Nič revščine, ukrepajmo zdaj!.

Govornika bosta zainteresirani javnosti na voljo tudi za dodatna vprašanja in pojasnila.

Dodatne informacije dobite pri g. Petru Tomažiču na sedežu Slovenske Karitas na Kristanovi ulici 1 v Ljubljani, tel. 01/300–59–61 ali 01/300–59–60, e-pošta: peter.tomazic@karitas.si in na spletni strani: http://www.karitas.si/.

Kupi v trgovini

Oče, zgodi se tvoja volja
Molitveniki
1,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh