Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Pastoralni tečaj 2008

Objava: 26. 08. 2008 / 07:54
Oznake: Družba
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:06
Ustavi predvajanje Nalaganje

Pastoralni tečaj 2008

V Cerkvi na Slovenskem vsako leto septembra poteka pastoralni tečaj, ki ga za duhovnike in druge pastoralne sodelavce na začetku pastoralnega leta praviloma pripravljajo škofijske pastoralne službe. V letošnjem letu so tečaj vsebinsko pripravljali v Medškofijskem odboru za mladino. Letos bo potekal 42. pastoralni tečaj na temo: Zvonim na pravih vratih? Cilj pastoralnega tečaja bo pomagati udeležencem zaznati nove izzive in možnosti v mladinski pastorali v Cerkvi na Slovenskem ter prepoznati njene šibke točke. Ob tej priložnosti vsako leto izide tudi zbornik, v katerem bodo poleg ključnih vsebinskih poudarkov zbrane predstavitve delavnic, primeri dobre prakse dela z mladimi ter ponudba za župnije v pastoralnem letu mladih.

Pastoralni tečaj po škofijah:

Murskosoboška škofija
V ponedeljek, 1. septembra 2008, ob 9. uri se bo v Duhovnem centru v Kančevcih začel pastoralni tečaj za murskosoboško škofijo.


Mariborska nadškofija
V torek, 2. septembra 2008, ob 9. uri se bo na Betnavi začel pastoralni tečaj za mariborsko nadškofijo.
V soboto, 18. oktobra 2008, ob 9. uri bo na Betnavi pastoralni tečaj za laike in druge pastoralne sodelavce mariborske nadškofije.


Celjska škofija
V sredo, 3. septembra 2008, ob 9. uri se bo pri Sv. Jožefu v Celju začel pastoralni tečaj za celjsko škofijo.


Koprska škofija
V torek, 9. septembra 2008, ob 9. uri se bo na Mirenskem Gradu začel pastoralni tečaj za koprsko škofijo.


Ljubljanska nadškofija
V sredo, 10. septembra 2008, ob 9. uri se bo v Zavodu sv. Stanislava v Šentvidu nad Ljubljano začel pastoralni tečaj za duhovnike in druge pastoralne sodelavce ljubljanske nadškofije.
V soboto, 27. septembra 2008, ob 9. uri se bo v Zavodu sv. Stanislava začel pastoralni tečaj za laike in druge pastoralne sodelavce ljubljanske nadškofije.


Novomeška škofija
V četrtek, 11. septembra 2008, ob 9. uri bo v Baragovem zavodu v Novem mestu potekal pastoralni tečaj za duhovnike in laike novomeške škofije.


Kupi v trgovini

Izpostavljeno
Pot v samoslovenstvo
Zgodovina
39,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh