Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Podari upanje

Objava: 08. 09. 2010 / 09:36
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:05
Ustavi predvajanje Nalaganje

Podari upanje

Nadškofijska Karitas Maribor in Škofijska Karitas Celje skupaj prirejata dobrodelni koncert, s katerim želita obeležiti dvajsetletnico delovanja Karitas v mariborski metropoliji.

Kot sporočajo s Tiskovnega urada SŠK, Nadškofijska Karitas Maribor in Škofijska Karitas Celje skupaj prirejata dobrodelni koncert, s katerim želita obeležiti dvajsetletnico delovanja Karitas v mariborski metropoliji.

V sporočilu za javnost so predstavniki Karitas v mariborski metropoliji zapisali, da se njihovi sodelavci trenutno soočajo z velikimi stiskami ljudi. V zadnjem času posebej skrbno spremljajo družine in posameznike, ki so zaradi izgube dela ali večmesečnega izpada rednih dohodkov v osebni in materialni stiski. Z dobrodelnim koncertom PODARI UPANJE bodo zato zbirali sredstva predvsem za pomoc družinam in delavcem, ki so v stiski.

Mnogi nastopajoči, med njimi tudi znana imena, kot so Nuša Derenda, Robert Goter, Elda Viler in Ida Baš, bodo z besedo in glasbo nagovarjali in vabili k solidarnosti. Osrednje sporočilo dobrodelnega koncerta, ki bo v

ponedeljek, 13. 9. 2010, ob 20.00 uri v Veliki dvorani SNG Maribor,

želi biti ‘odgovor na krivičnost, nepoštenje in družbeno neodgovornost z našo solidarnostjo, s čutečim srcem in z odprtimi rokami. S svojo dobroto PODARIMO UPANJE vsem, ki komaj vidijo izhod iz svojih stisk.’

Sodelavci Karitas v mariborski metropoliji se že vnaprej zahvaljujejo vsem darovalcem, ki bodo svoj dar prispevali na enega od možnih načinov:

- z nakupom vstopnic po 10 EUR (blagajna SNG Maribor in http://www.mojekarte.si/mojekarte/si/)
- s poslanim SMS s kljucno besedo DOBROTA na 1919 (prispevate 1 EUR)
- med neposrednim prenosom koncerta s klicem na 0590 80 700.

Hvala vsem, ki boste pomagali pomagati.

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgodbi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh