Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Potrebna je dolgoročna politika

Objava: 29. 11. 2018 / 08:30
Oznake: Družba, Duhovnost
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 29.11.2018 / 11:41
Ustavi predvajanje Nalaganje

Potrebna je dolgoročna politika

Izjava v. d. predsednice uprave Aninega sklada o dodatku za velike družine in financiranju porodniškega staleža.
Izjava v. d. predsednice uprave ustanove Anin sklad sestre Hermine Némšak glede ukrepov Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti o dodatku za vse velike družine in glede spremenjenega financiranja porodniškega staleža.

»V ustanovi Anin sklad, ki povezuje družine z več otroki, podpiramo vse ukrepe, ki prispevajo k izboljšanju statusa, ne samo velikih družin, ampak položaja slovenskih družin nasploh. Veseli nas, da je prevladalo drugačno mnenje, kot smo mu bili priča pred dnevi, ko je v javnosti odmevalo krčenje tovrstnih sredstev.

Ob tem bi radi opozorili, da ne glede na napovedano izboljšanje statusa ne morejo družine ter vsi ostali, ki jih zadnji ukrepi zajemajo, iz leta v leto, od vlade do vlade biti v strahu, kdo bo določene ukrepe porezal oziroma jih dal nazaj. Potrebna je dolgoročna politika na tem področju, ne pa takšna, ki je všečna na trenutek, potem pa se odvzame. Naša ustanova se zaveda in nenehno poudarja, da je skrb za družine in skrb za mlade ter tiste najranljivejše skupine nujna za obstoj slovenskega naroda.«

Kupi v trgovini

Navzkrižja in izravnave
Proza
6,51€
Nalaganje
Nazaj na vrh