Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Pre-živeti v odnosih

Objava: 04. 04. 2018 / 09:25
Oznake: Družba, Duhovnost
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 04.04.2018 / 09:32
Ustavi predvajanje Nalaganje

Pre-živeti v odnosih

Od 13. do 14. aprila bo na Teološki fakulteti UL 9. kongres Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije.

Od 13. do 14. aprila 2018 bo na Teološki fakulteti UL v Ljubljani 9. kongres Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije pod naslovom Pre-živeti v odnosih.

Osrednji predavanji bosta imeli Armina Čerkić, klinična psihologinja, sistemska in EFT psihoterapevtka ter ustanoviteljica in direktorica združenja za sistemsko prakso in terapijo BIH na temo Terapevtski odnos s travmatiziranimi otroki ter prof. dr. Gordana Buljan Flander, klinična psihologinja in psihoterapevtka ter ustanoviteljica in direktorica poliklinike za zaščito otrok in mladostnikov Zagreb na temo Manipuliranje z otroki v razvezah.

Združenje zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije je samostojno strokovno združenje, ki je bilo ustanovljeno leta 2007 z namenom:

    • zagotavljanja strokovnosti, kakovosti in etičnosti izvajanja zakonske in družinske terapije,
    • nudenja strokovne podpore in izobraževanja,
    • povezovanja in sodelovanja članov ter druge zainteresirane javnosti pri znanstvenoraziskovalnem delu in izmenjavi dobrih praks,
    • urejanja zakonskih podlag za delo zakonskih in družinskih terapevtov,
    • uveljavitve in razvoja zakonske in družinske terapije kot stroke.
Za dosego svojih ciljev združenje organizira in sodeluje pri organizaciji kongresov, strokovnih srečanj in ekskurzij, predavanj, seminarjev, delavnic ter drugih oblik javnih predstavitev, podeljuje nazive in vodi redno koordinacijo terapevtskih centrov ter sodeluje z ministrstvi, občinami, centri za socialno delo, sodišči, zdravstvenimi domovi ter drugimi organizacijami in posamezniki, ki delujejo na področju nudenja pomoči družinam in posameznikom  v stiski.

Kupi v trgovini

Novo
365 dni z Božjo besedo
Duhovnost
29,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh