Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

»Prijazna gesta v neprijaznih razmerah«

Za vas piše:
T. M.
Objava: 07. 05. 2021 / 09:10
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 07.05.2021 / 15:38
Ustavi predvajanje Nalaganje
»Prijazna gesta v neprijaznih razmerah«

»Prijazna gesta v neprijaznih razmerah«

Slovenska karitas in Hofer sta že 12. zapored stopila skupaj z dobrodelno akcijo.

FOTO: Arhiv Hofer.


Veliko družin in posameznikov v Sloveniji se sooča s pomanjkanjem. Stiske še dodatno poglabljajo gospodarske posledice epidemije, saj so se življenjske okoliščine mnogih močno poslabšale, predvsem zaradi izgube dela.

Hofer in Slovenska karitas sta že 12. zapored stopila skupaj z dobrodelno zbiralno akcijo izdelkov in pomoči potrebne oskrbela z osnovnimi živili ter higienskimi izdelki.

V mesecu marcu so kupci v vseh trgovinah Hofer po Sloveniji lahko izkazali solidarnost in izdelke prispevali v za to namenjene košare. Zbirali so predvsem osnovna živila, potrebščine za otroke in izdelke za higieno.

Kupci so v prizadevanju za lepšo prihodnost otrok in družin, ki se težko prebijajo iz meseca v mesec, v samo dveh vikendih namenili več kot 15 ton izdelkov.

Hvaležnost in solidarnost

Vsaka trgovina Hofer je tudi tokrat pristavila svoj delež, in sicer je zbranim izdelkom dodala poln nakupovalni voziček osnovnih živil ter higienskih izdelkov.

Danes imamo v Sloveniji že 89 trgovin Hofer in tolikšno število vozičkov, v skupni vrednosti skoraj 4.500 evrov, je potovalo do družin v stiski.

»Hvaležni smo za vsakogar, ki v teh težkih časih nameni prijazno gesto sočloveku, ki biva v neprijaznih razmerah. Vedno znova se veselimo dobrodelnih akcij v trgovinah Hofer, saj je odziv kupcev zmeraj velikodušen in tako lahko pomagamo številnim družinam. Znova smo dokazali, da z majhnim darom lahko skupaj pričaramo veliko zadovoljstvo, zato se naj ob tej priložnosti zahvalimo vsem, ki so v košaro pristavili izdelke in podprli naš projekt,« so povedali pri Slovenski karitas.


Preberite še:
- Slovenska karitas vabi k pomoči Indiji

Kupi v trgovini

Izpostavljeno
Pot v samoslovenstvo
Zgodovina
39,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh