Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Redovniški dan v Cerkvi na Slovenskem

Objava: 21. 09. 2005 / 09:41
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:05
Ustavi predvajanje Nalaganje

Redovniški dan v Cerkvi na Slovenskem

V sredo, 21. septembra 2005, ob 10.00, se bo v Zavodu sv. Stanislava v Šentvidu nad Ljubljano začel 31. redovniški dan, ki ga pripravlja Komisija za duhovnost pri Konferenci redovnih ustanov Slovenije (KORUS).

V sredo, 21. septembra 2005, ob 10.00, se bo v Zavodu sv. Stanislava v Šentvidu nad Ljubljano začel 31. redovniški dan, ki ga pripravlja Komisija za duhovnost pri Konferenci redovnih ustanov Slovenije (KORUS). KORUS je kratica za Konferenco redovnih ustanov Slovenije, v katero so povezane moške in ženske redovne ustanove v Cerkvi na Slovenskem. KORUS je vključen v mednarodno ustanovo UCESM oziroma Zvezo evropskih konferenc višjih (redovnih) predstojnikov in predstojnic. Sedež ima na Poljanski cesti 6 v Ljubljani. Osrednja tema dneva bo luč upanja. Sv. mašo za zbrane bo daroval ljubljanski pomožni škof in generalni vikar msgr. Andrej Glavan. S. Erika Prijatelj OSU bo predavala o slovenskih redovnikih in redovnicah v Evropi.

V popoldanskem delu bodo na sporedu naslednje delavnice: srečanje z dijaki (pričevanja in pogovor); športna, animacijska, molitvena, pogovorna (ob temi predavanja), molitveni ples, pevska, predstavitev skupine SRCE (skupnost razporočenih v Cerkvi).

Redovniški dan se bo zaključil z molitvijo pred Najsvetejšim in z blagoslovom ob 16.00.

TU SŠK

Kupi v trgovini

Novo
1945: Dnevnik mojega križevega pota
Zgodovina
29,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh