Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Skupaj z otroki vsega sveta – pripravljamo pot za Jezusa

Objava: 24. 11. 2010 / 09:56
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:05
Ustavi predvajanje Nalaganje

Skupaj z otroki vsega sveta – pripravljamo pot za Jezusa

Misijonsko središče Slovenije tudi letos pripravlja adventno akcijo z naslovom Otroci za otroke.

Misijonsko središče Slovenije tudi letos pripravlja adventno akcijo z naslovom Otroci za otroke, sporočajo s Tiskovnega urada SŠK . Akcija bo potekala pod geslom: 'Skupaj z otroki vsega sveta – pripravljamo pot za Jezusa.' Gre za akcijo zbiranja finančnih sredstev za otroke v misijonskih deželah, ki jih zbirajo otroci po slovenskih župnijah. Akcija je namenjena pomoči sovrstnikom otrok in hkrati vzgoji za občutljivost za potrebe drugih. Začela se bo na prvo adventno nedeljo (28. novembra 2010), končala pa na sveti večer.

Misijonsko središče Slovenije je za to priložnost izdalo adventni koledar, ki ni namenjen samo otrokom, ampak je tudi pripomoček za učitelje verouka in starše v duhovni pripravi na božič. Koledar za vsak dan prinaša misel iz evangelija, zgodbo, ki ima vzgojno pastoralni pomen, in vodilo za tisti dan. V spodnjem delu strani je namig za zanimivo aktivnost, v sredini pa je pripeta ovojnica za darove za otroke po svetu.

Zbrana sredstva bo iz Misijonskega središča Slovenije poslali v Rim, od koder jih posredovali najrevnejšim otrokom v misijonskih deželah.

Kupi v trgovini

Novo
1945: Dnevnik mojega križevega pota
Zgodovina
29,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh